Diverse betaalmogelijkheden Nieuw en jong gebruikt Grote voorraad
Diverse betaalmogelijkheden

2 x Eleiko Loadable Dumbbell & Plate set 42,5kg

Verstelbare dumbbell set van Eleiko, pas gemakkelijk het gewicht aan voor jouw trainingsbehoeften. – Zolang de voorraad strekt

990,00 incl BTW
818,18 excl. btw

Direct leverbaar

Artikelnummer: 3085357-2-42.5
Categorieën: Losse gewichten, Dumbells Tags: ,

Eleiko Loadable Dumbbell Set

De Eleiko Loadable Dumbbell set geeft lifters ongelooflijke flexibiliteit en controle, een dumbbell met het vertrouwde gevoel van een barbell. De dumbbell is in wezen een mini-halter, ontworpen volgens de specificaties van het XF-assortiment stangen.

Perfecte maatvoering

De dumbbells hebben een sleeve van 50 mm, een combinatie van bussen en lagers, een handvat met een diameter van 28 mm en de 1.0 karteling die uitgebalanceerd is om een veilige grip en comfortabel zijn voor het tillen van een hoger volume.

Veelzijdigheid van de Eleiko loadable dumbbell set

Het is een veelzijdig hulpmiddel; je kan het gewicht eenvoudig aanpassen aan jouw trainingsbehoeften en zo in kleinere stappen omhoog gaan, zodat je op een natuurlijke manier vooruitgang kan boeken. De halter wordt gecombineerd met de Eleiko Vulcano rubber beklede schijven, maar is compatibel met elke standaard Olympische schijf. Dit betekent dat je de gewichten kan delen tussen dumbbell- en barbell-trainingen.

Specificaties

Deze dumbbellset is gemaakt voor free weight- en functionele trainingen. Je kan de dumbbells ‘laden’ tot 40 kg per stuk, alle schijven die op een standaard barbell gaan, kan je gebruiken. We raden aan om de halterschijven van 5 kg en lager te gebruiken.

  • Totale lengte: 436 mm
  • Grip lengte: 130 mm
  • Laadbare lengte: 141 mm
  • Gewicht losse dumbbell: 5 kg

Pagina's met vergelijkbare producten

Losse gewichten, Dumbells.