Diverse betaalmogelijkheden Nieuw en jong gebruikt Grote voorraad
Diverse betaalmogelijkheden

Apparatuur

1–16 van 18 producten


Apparatuur

Sporten wordt leuker en makkelijker met de juiste apparatuur. Bij Gym Warehouse vind je de beste sportapparatuur tegen een scherpe prijs. We verkopen apparatuur uit het hoogste segment, maar doordat wij ons focussen op een duurzame sportindustrie en apparatuur een tweede kans geven kunnen we onze spullen aanbieden tegen een lagere prijs. Zo zorgen we ervoor dat kwaliteitsproducten voor iedereen bereikbaar worden en sporten op hoog niveau eenvoudiger wordt.

Bij ons vind je diverse apparatuur voor verschillende sportbeoefeningen. Zo verkopen we zowel fitnessapparaten als cardioapparatuur, maar we verkopen daarnaast nog meer. We hebben bijvoorbeeld ook diverse sportaccessoires.

Welke apparaten zijn er?

Wanneer je op zoek bent naar apparaten om mee te sporten, zie je al snel door de bomen het bos niet meer. Er zijn ontzettend veel verschillende apparaten op de markt. Het is belangrijk om een keus te maken: wat voor sport wil je beoefenen en welke apparaten sluiten het beste aan bij je voorkeuren? Ons personeel kan je hierbij helpen. Weet je zelf al of je liever aan cardio doet of bijvoorbeeld aan krachttraining? Dan heb je de eerste keus al gemaakt. Neem ook altijd in overweging waar je wil gaan sporten. Komt het apparaat in een grote ruimte te staan of ergens in een klein kamertje? Het is goed om hier rekening mee te houden, omdat bewegingsruimte belangrijk is tijdens het sporten.

De volgende stap is bepalen wat je wil gaan trainen. Wil je de focus gaan leggen op je benen, buik of armen? Of wil je het liefst alles trainen? Afhankelijk van je doelen past het ene apparaat beter bij je dan het andere. We hebben ook diverse accessoires die het sporten eenvoudiger en leuker maken. Bekijk onze selectie online of neem contact op met ons personeel.

Apparaten uit de sportschool in huis

Ga je liever niet (meer) naar de sportschool, maar wil je graag wel sporten op dergelijke apparaten? Dat is geen enkel probleem. Bij ons vind je sport apparaten uit de sportschool voor thuis. Hierdoor kun je van je schuur of zolder in een handomdraai een homegym maken. Wel zo makkelijk, want zo hoef je de deur niet meer uit om te gaan sporten. En dat maakt het sporten een stuk laagdrempeliger.

Goedkope apparaten

Hoe kan het toch dat wij zulke kwalitatieve apparaten aanbieden voor een relatief lage prijs? Dit is mogelijk doordat wij apparatuur uit sportscholen opkopen en grondig nakijken. Hierdoor kunnen we sportapparatuur uit het hoogste segment aanbieden voor een goedkopere prijs én garanderen dat deze nog heel lang meegaat. Op deze manier zetten we ons in voor een duurzame sportindustrie. Wij willen dat apparatuur hergebruikt wordt, in plaats van wordt weggegooid. We merken dat er ontzettend veel interesse is voor tweedehands sport apparaten, maar dat de consument ook snakt naar kwaliteit. Kwaliteit die meestal niet gegarandeerd kan worden als je tweedehands spullen koopt bij een particulier. Wij kunnen kwaliteit wél garanderen, omdat we verstand hebben van de artikelen die we verkopen en omdat alle apparaten grondig worden geïnspecteerd voordat we ze verkopen.

Apparaten huren

Op onze website zie je aanschafprijs van de apparaten. Is deze voor jou te hoog en wil je toch graag op een hoger niveau gaan sporten? Neem dan contact met ons op, dan gaan we kijken wat er mogelijk is. Eventueel kun je namelijk ook apparatuur bij ons huren. Op deze manier willen we meer mensen de kans bieden om professionele sport apparatuur in huis te halen. Neem vrijblijvend contact met ons op en ons personeel adviseert je graag over de betaalmogelijkheden. Wie weet heb je binnenkort wel apparatuur van ons in huis om heerlijk mee te sporten!

Terug naar producten

Veilig en snel betalen
Diverse betaalmogelijkheden

Van 09.00 tot 17.00
Tel: +31 (0)85 401 9828

Stuur een e-mail
info@gymwarehouse.nl

Stel je vraag direct
via het contactformulier.