Diverse betaalmogelijkheden
Diverse betaalmogelijkheden

Technogym Element Leg Curl Black-White (Used)

Voor het trainen van de hamstringspieren

1.895,00 incl. btw

Direct leverbaar

Artikelnummer: MB35-Blk/Wh
Categorieën: Apparatuur, Krachtapparatuur, Single stations

Beschrijving

Met de Element leg curl train je de hamstringspieren vanuit een zittende positie. De zitting en de rugleuning van de leg curl kunnen samen worden afgesteld om een consistent zitcomfort en ondersteuning te garanderen.  Met de duimknop kan je het bewegingsbereik instellen en zo de starthoek aanpassen om makkelijk op en af te stappen. De twee rollers zorgen ervoor dat het apparaat niet ingesteld hoeft te worden voor traditionele leg curls en minimaliseren het risico op het overstrekken van de knie.

De zitting en rugleuning zijn gevormd om de wervelkolom te ondersteunen en om gebruikers te helpen de juiste houding aan te nemen tijdens de training. De vullingen in het apparaat omhullen het lichaam om waar nodig ondersteuning te bieden.

Het apparaat heeft een optionele voorziening: Smart Pin. Deze is geïntegreerd in het bovenste deel van het gewichtenpakket en geeft u de mogelijkheid aanvullende zwaardere platen te selecteren die de helft weegt van de platen in de rest van het pakket. Daardoor kunt u de belasting geleidelijk verhogen.

Dankzij de innovatieve functies en instellingen die uiterst zichtbaar zijn door de gele codering, merken de gebruikers deze onmiddellijk op en kunnen ze hun persoonlijke instellingen zelfstandig uitvoeren.

Product is jong gebruikt

Bekijk ook eens de Element leg extension.

Specificaties

Lengte (cm):

142

Breedte (mm) :

1040

Hoogte (mm) :

1270

Weight stack (kg) :

100

Gewicht (kg) :

200

Staat:

Used

Levering:

Ophalen gratis / Leveren mogelijk

ID:

MB35

Pagina's met vergelijkbare producten

Apparatuur, Krachtapparatuur, Single stations.

Veilig en snel betalen
Diverse betaalmogelijkheden

Van 09.00 tot 17.00
Tel: +31 (0)85 401 9828

Stuur een e-mail
info@gymwarehouse.nl

Stel je vraag direct
via het contactformulier.