Diverse betaalmogelijkheden
Diverse betaalmogelijkheden

Technogym Element Leg Extension (Used)

Voor het trainen van de dijspieren

1.895,00 incl. btw

Direct leverbaar

Artikelnummer: MB30
Categorieën: Apparatuur, Krachtapparatuur, Single stations

Beschrijving

Met de Element leg extension train de de bovenbeenspieren vanuit een zittende positie. De anatomische vorm van het steunkussen voor de bovenbenen zorgt voor minimale belasting op de knie. De positie van het uitvoeren van de oefening kan worden aangepast terwijl je zit. Met de activeringsknop van de hendel voor het instellen van het bewegingsbereik kan de starthoek vanuit zittende positie worden aangepast om makkelijk op- en af te stappen.

De zitting en rugleuning zijn gevormd om de wervelkolom te ondersteunen en om gebruikers te helpen de juiste houding aan te nemen tijdens de training. De vullingen in het apparaat omhullen het lichaam om waar nodig ondersteuning te bieden.

Het apparaat heeft een optionele voorziening: Smart Pin. Deze is geïntegreerd in het bovenste deel van het gewichtenpakket en geeft u de mogelijkheid aanvullende zwaardere platen te selecteren die de helft weegt van de platen in de rest van het pakket. Daardoor kunt u de belasting geleidelijk verhogen.

Dankzij de innovatieve functies en instellingen die uiterst zichtbaar zijn door de gele codering, merken de gebruikers deze onmiddellijk op en kunnen ze hun persoonlijke instellingen zelfstandig uitvoeren.

De anatomische vorm van het kussen dient ter ondersteuning van de dijen en minimaliseert de druk op de knie. En de positie voor het uitvoeren van de oefening kan worden versteld terwijl u zit.

Product is jong gebruikt

Specificaties

Lengte (cm):

142

Breedte (mm) :

1040

Hoogte (mm) :

1270

Weight stack (kg) :

100

Gewicht (kg) :

200

Staat:

Used

Levering:

Ophalen gratis / Leveren mogelijk

ID :

MB30

Pagina's met vergelijkbare producten

Apparatuur, Krachtapparatuur, Single stations.

Veilig en snel betalen
Diverse betaalmogelijkheden

Van 09.00 tot 17.00
Tel: +31 (0)85 401 9828

Stuur een e-mail
info@gymwarehouse.nl

Stel je vraag direct
via het contactformulier.