Diverse betaalmogelijkheden
Diverse betaalmogelijkheden

Technogym Element Shoulder Press (Used)

Voor het trainen van de schouderspieren

1.895,00 incl. btw

Direct leverbaar

Artikelnummer: MB15
Categorieën: Apparatuur, Krachtapparatuur, Single stations

Beschrijving

Met de Element Shoulder Press train je de schouderspieren op een makkelijke en effectieve manier. De naar binnen lopende bewegingsboog van de shoulder press zorgt voor een gevoel dat vergelijkbaar is met het trainen met dumbbells. De onafhankelijke bewegingsarmen maken een meer evenwichtige krachtverbetering mogelijk. Het bewegingsvlak is licht naar voren gericht om zoveel mogelijk te voorkomen dat gewrichten tegen elkaar stoten.

De neutrale grepen maken een afwisselende training en aanpassing aan individuele voorkeuren mogelijk. Tegenwicht op elke arm vermindert de startweerstand.

Het apparaat is aanbevolen voor specifieke training van de schouderspieren, verbeteren van stabiliteit van het schoudergewricht en voor het verbeteren van de spieronevenwichtigheid in de armen en de romp.

De zitting en rugleuning zijn gevormd om de wervelkolom te ondersteunen en om gebruikers te helpen de juiste houding aan te nemen tijdens de training. De vullingen in het apparaat omhullen het lichaam om waar nodig ondersteuning te bieden.

Het apparaat heeft een optionele voorziening: Smart Pin. Deze is geïntegreerd in het bovenste deel van het gewichtenpakket en geeft u de mogelijkheid aanvullende zwaardere platen te selecteren die de helft weegt van de platen in de rest van het pakket. Daardoor kunt u de belasting geleidelijk verhogen.

Dankzij de innovatieve functies en instellingen die uiterst zichtbaar zijn door de gele codering, merken de gebruikers deze onmiddellijk op en kunnen ze hun persoonlijke instellingen zelfstandig uitvoeren.

Product is jong gebruikt

Specificaties

Lengte (cm):

144

Breedte (cm):

877

Hoogte (cm):

142

Gewicht (cm):

190

Max. Laadgewicht (kg):

80

Staat :

Used

Pagina's met vergelijkbare producten

Apparatuur, Krachtapparatuur, Single stations.

Veilig en snel betalen
Diverse betaalmogelijkheden

Van 09.00 tot 17.00
Tel: +31 (0)85 401 9828

Stuur een e-mail
info@gymwarehouse.nl

Stel je vraag direct
via het contactformulier.