Diverse betaalmogelijkheden Nieuw en jong gebruikt Grote voorraad
Diverse betaalmogelijkheden

Fietstrainers

1–16 van 35 producten


Fietstrainers

Fietstrainers zijn er voor iedereen die van fietsen houdt, maar daarvoor niet altijd naar buiten wil. Met een fietstrainer kun je eenvoudig thuis trainen en hierdoor hoef je geen rekening te houden met de weersomstandigheden, ideaal! Fietsen is een prettige manier om conditie op te bouwen en belast vooral de benen. Doordat je sporten op een fietstrainer lang vol kunt houden, kun je hiermee op een prettige manier afvallen. Maar de fietstrainer is niet alleen om deze reden populair, veel mensen vinden het ook een prettige sportoefening om het hoofd mee leeg te maken na een drukke werkdag. Ben je op zoek naar een fietstrainer, dan ben je bij Gym Warehouse aan het juiste adres. Wij verkopen tweedehands cardio apparatuur van professionele kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs. Bekijk snel of er een apparaat tussen zit die aansluit bij je budget en wensen.

Fietstrainers vergelijken

Wie op zoek is naar een fietstrainer komt er al snel achter dat er veel aanbod is. Hoe maak je de beste keuze? Bij Gym Warehouse maken we het eenvoudig. In de eerste plaats vind je bij ons alleen kwalitatieve apparaten die gemaakt zijn voor het professionele circuit. Hierdoor weet je dat je bij ons alleen maar fietstrainers van het hoogste niveau kunt kopen. Doordat onze apparatuur tweedehands is, hebben de trainers ook nog eens een aantrekkelijke prijs. Om eenvoudig een keuze te maken, kun je sorteren op populariteit, prijs en de nieuwste producten. Zo kom je er snel achter welke trainer het beste past bij je wensen en budget. Heb je nog vragen of wil je meer informatie over een apparaat? Neem dan contact op met onze experts, zij kunnen je meer vertellen over de kwaliteiten van elk apparaat. Zo weet je snel of de fietstrainer aan al je wensen voldoet en ervoor gaat zorgen dat je vaak en met plezier gaat trainen.

Fietstrainers voor thuis

Fietstrainers zijn er in allerlei soorten en maten. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden als je de speurtocht naar een fietstrainer start. Kijk goed hoeveel ruimte je hebt thuis of in je (privé) gym. Het is zonde als je een duur apparaat aanschaft en het vervolgens nauwelijks gebruikt, omdat je er geen prettige ruimte voor hebt of te weinig bewegingsvrijheid. Kijk dus goed welk formaat je kwijt kunt en wat past binnen je budget. Bepaal ook hoeveel je verlangt van de fietstrainer als het aankomt op technische eigenschappen. Wil je hem bijvoorbeeld kunnen connecten met een app of is een kilometerteller voldoende? Door op een rijtje te zetten wat je van de trainer verlangt, wordt de zoektocht een stuk eenvoudiger.

Verschillende soorten

Er zijn verschillende fietstrainers, van hele eenvoudige tot geavanceerde met allerlei meetapparatuur. Doordat wij professionele trainers verkopen kun je bij ons terecht als je op zoek bent naar geavanceerde fietstrainers, maar we hebben ook altijd een aantal eenvoudigere apparaten op voorraad waar je heerlijk op kunt trainen. Afhankelijk van je wensen en eisen hebben we altijd een trainer voor jou. Vormt het budget een probleem? Informeer dan naar de mogelijkheden, want indien gewenst, kun je bij ons ook apparaten huren. Zo zorgen we ervoor dat vrijwel iedereen bij ons kan slagen.

Tweedehands kopen

Een professionele fietstrainer is een hele investering. Om ervoor te zorgen dat de aanschaf hiervan eenvoudiger wordt, verkopen we alleen tweedehands apparatuur. Dit draagt tevens bij aan een duurzame sportindustrie, want het is toch hartstikke zonde om apparatuur niet her te gebruiken als deze nog jaren mee kan? Door onze uitgebreide checks en kwaliteitscontrole garanderen wij dat onze apparaten, mits ze goed gebruikt worden, nog jaren mee kunnen gaan. Bekijk onze uitgebreide collectie en neem een kijkje bij onze fietstrainers.

Terug naar producten