Diverse betaalmogelijkheden Nieuw en jong gebruikt Grote voorraad
Diverse betaalmogelijkheden

Hometrainers

Hometrainers zijn populair. Nederland staat bekend als fietsland, maar ook om zijn wisselvallige weer. Geen ideale combinatie, tenzij je binnen kunt fietsen. Hometrainers maken dit mogelijk en zijn hierdoor het perfecte cardio apparaat voor de echte fietsliefhebber. Dankzij dit apparaat kun je – wat de weersvoorspellingen ook zijn – altijd op de fiets stappen. Hierdoor wordt trainen een stuk makkelijker en kun je nooit meer het weer als excuus gebruiken.

Door regelmatig te fietsen werk je aan je conditie en train je de spiergroepen in je benen. Doordat fietsen een duursport is, ontwikkel je uithoudingsvermogen en dit is goed voor je gezondheid. Zorg er altijd voor dat je hometrainer goed staat afgesteld, zo zorg je ervoor dat je benen en knieën op de juiste manier worden belast en voorkom je blessures. Weet je niet hoe dit moet? Laat je dan adviseren door onze professionals. Zij begeleiden je graag bij het correct gebruik van onze apparatuur.

De beste hometrainers

Wij verkopen tweedehands apparatuur afkomstig uit professionele sportgelegenheden. Hierdoor hebben wij de beste hometrainers in huis die je kunt kopen tegen gereduceerd tarief. Zo maken we de aanschaf van professionele apparatuur ook voor consumenten aantrekkelijk. Vanzelfsprekend is alle apparatuur gecontroleerd, zodat we zeker weten dat je hier nog jaren plezier van kunt hebben. Vind je de prijzen toch nog wat hoog? Neem dan contact met ons op, dan kijken we naar de mogelijkheden. De meeste apparatuur verhuren we ook, zodat nog meer mensen kunnen sporten op onze cardio apparaten. Want hoe meer mensen bewegen, hoe gezonder Nederland wordt!

Hometrainers kopen bij particulieren?

Ben je op zoek naar een tweedehands hometrainer, dan ben je bij ons aan het juiste adres. We verkopen professionele apparatuur die ook staat in sportscholen, maar dan tegen gereduceerd tarief. Alle apparatuur doorloopt een kwaliteitscontrole, zo kunnen we garanderen dat onze apparaten in goede staat verkeren. Deze garantie heb je niet als je een apparaat koopt bij een particulier. Daarnaast zijn onze medewerkers echte professionals die je kunnen adviseren welk apparaat het beste bij je past. Ook kunnen wij de apparaten afstellen op lichaamsbouw en persoonlijke voorkeuren.

Vergelijken

Het vergelijken van hometrainers gaat eenvoudig bij Gym Warehouse. De eerste selectie hebben wij al gemaakt door alleen professionele en kwalitatieve apparaten in te kopen. Vervolgens kun je bij ons kiezen wat je budget is en filteren op populariteit. Zit er niks tussen wat past binnen je budget? Dan hebben we goed nieuws, want je kunt onze apparaten ook huren. Op deze manier willen we onze cardio apparatuur toegankelijk maken voor meer mensen. Want iedereen is er bij gebaat als meer mensen sporten. Het draagt niet alleen bij aan een betere fysieke gezondheid, maar het is ook goed voor het mentale welzijn. Om deze reden willen we dat (thuis) sporten voor iedereen bereikbaar is.

Creëer je eigen home gym met de apparaten waar jij het liefst op sport. Zo kun je ieder gewenst moment van de dag sporten zonder dat je er de deur voor uit hoeft. Heerlijk toch als je ’s ochtends voor het werk nog even kan sporten of na thuiskomst de deur niet meer uit hoeft? Gun jezelf deze luxe en investeer in je gezondheid door een home gym te creëren. Vergelijk hier onze populaire hometrainers en kies degene die het beste aansluit bij je wensen.

Koop hier een goedkope en goede hometrainer

Kan een hometrainer goed en goedkoop zijn? Doordat wij hergebruik van apparatuur stimuleren en bij willen dragen aan een duurzame sportindustrie, kun je bij ons sportapparatuur kopen tegen gereduceerd tarief. Wij zorgen ervoor dat kwalitatieve apparaten niet worden weggegooid, maar na grondige inspectie beschikbaar worden voor de consument. Op deze manier zorgen we ervoor dat je goede en relatief goedkope hometrainers kunt aanschaffen. Bekijk hier al onze hometrainers.

Terug naar producten