Diverse betaalmogelijkheden
Diverse betaalmogelijkheden

Technogym Artis Bike Unity

Artis hometrainer met Unity entertainment systeem

2.550,00 incl BTW 2.107,44 excl. btw

Direct leverbaar

Artikelnummer: DBC03U16000162
Categorieën: Cardio apparaten, Hometrainers Tags: ,

Beschrijving

Meer dan een hometrainer

Met trainen op de Technogym Artis Bike Unity ervaart u een comfortabele fiets beleving. Met begeleiding via het entertainment system Unity blijft u altijd verbonden met de buitenwereld. Ervaar de buiten parcours, afgestemde trainingsprogramma’s of stay connected met vrienden via Facebook.

Een natuurlijke ervaring

Stap op, start met fietsen en beleef een buitengewone fietservaring. Deze uitzonderlijke indoorfiets onderscheidt zich door comfort en een levensecht fietsgevoel.

3-in-1 hometrainer

Of u nu de uitdaging aangaat of gewoon een standaard sessie fiets, het stuur biedt de juiste ondersteuning voor elke rit. Wissel eenvoudig tussen de stadsfietspositie, standaardpositie en een adembenemende racefietspositie.

Outdoor fietservaring

Technogym Artis Bike Unity geeft u het gevoel dat u echt op twee wielen rijdt. Samen met de verkorte afstand tussen pedalen en optimale zitvlak-pedaaluitlijning, geniet u van een realistische en comfortabele fietservaring.

FastTrack bedieningselementen

Pas uw snelheid eenvoudig aan met de FastTrack bedieningselementen op het stuur. Zo hoeft u de training niet te onderbreken en u loopt geen risico op een verkeerde fietshouding.

 

Product is jong gebruikt

Pagina's met vergelijkbare producten

Cardio apparaten, Hometrainers.