Diverse betaalmogelijkheden
Diverse betaalmogelijkheden

Technogym Artis Bike Unity

Artis Bike

2.550,00 incl BTW 2.107,44 excl. btw

Direct leverbaar

Artikelnummer: DBC03U16000163
Categorieën: Cardio apparaten, Hometrainers

Beschrijving

Op de hometrainer Technogym Artis Bike met een slank en modern design ervaart u een totale comfortabele fietsbeleving. Met de begeleiding en het entertainment van de Unity-console blijft u altijd verbonden met de buitenwereld. Til uw cardio training thuis naar een hoger niveau met deze unieke hometrainer van Technogym.

Meer dan een hometrainer

De hometrainer Technogym Artis Bike biedt de perfecte balans tussen een natuurlijk fietsgevoel en een stimulerende training. Uw benen kunnen elke uitdaging aan dankzij de afgestemde trainingsprogramma’s op de console in combinatie met het entertainment.

Een natuurlijke ervaring

Stap op, start met fietsen en beleef een buitengewone fietservaring. Deze uitzonderlijke indoorfiets onderscheidt zich door comfort en een levensecht fietsgevoel.

3-in-1 hometrainer

Of u nu de uitdaging aangaat of gewoon een standaard sessie fiets, het stuur biedt de juiste ondersteuning voor elke rit. Wissel eenvoudig tussen de stadsfietspositie, standaardpositie en een adembenemende racefietspositie.

Outdoor fietservaring

Technogym Artis Bike geeft u het gevoel dat u echt op twee wielen rijdt. Samen met de verkorte afstand tussen pedalen en optimale zitvlak-pedaaluitlijning, geniet u van een realistische en comfortabele fietservaring.

FastTrack bedieningselementen

Pas uw snelheid eenvoudig aan met de FastTrack-bedieningselementen op het stuur. Zo hoeft u de training niet te onderbreken en u loopt geen risico op een verkeerde fietshouding.

De Artis-lijn

De Artis-familie is de complete lijn cardio- en krachtapparatuur met een naadloos ontwerp, geavanceerde connectiviteit en de beste biomechanica in zijn klasse.

Specificaties

Lengte:

107 cm

Breedte:

40 cm

Hoogte:

140 cm

Max. gebruikersgewicht:

180 kg

Max. gebruikerslengte:

140 - 205 cm

:

Pagina's met vergelijkbare producten

Cardio apparaten, Hometrainers.

Veilig en snel betalen
Diverse betaalmogelijkheden

Van 09.00 tot 17.00
Tel: +31 (0)85 401 9828

Stuur een e-mail
info@gymwarehouse.nl

Stel je vraag direct
via het contactformulier.