Diverse betaalmogelijkheden
Diverse betaalmogelijkheden

Crossmaxx Runner Pro

Zelf aangedreven gebogen loopband

4.698,95 incl. btw

Uitverkocht

EAN: 7430436341393 Artikelnummer: LMX1751
Categorieën: Loopbanden

Beschrijving

LMX1751 Crossmaxx Runner PRO

Trainingen krijgen een geheel nieuwe dimensie met de curved loopband; de Crossmaxx Runner PRO! De volledig zelf aangedreven Crossmaxx Runner PRO biedt een unieke trainingservaring die geen elektriciteit nodig heeft.

De Crossmaxx Runner PRO is uniek door het gebogen loopvlak wat zorgt voor een natuurlijke loopbeweging en door de vier zelf instelbare weerstandsniveaus, waardoor je zelf de gewenste weerstand kan kiezen. De Crossmaxx Runner PRO is een commerciële, niet-gemotoriseerde loopband die is ontworpen voor sporters om op hun maximale capaciteit te sprinten. De gebogen loopbandbasis zorgt voor een echte, natuurlijke loopbeweging.

De loopband wordt geleverd met een LCD-monitor om afstand, calorieën, tijd en hartslag te meten. Niet-gemotoriseerde loopbanden zijn perfect voor “”deadmill running”” en HIIT en om het hele lichaam te trainen. De Crossmaxx Runner PRO verbrandt tot 30% meer calorieën in vergelijking met andere loopbanden. De vier zelf instelbare weerstandsniveaus maken trainingen op de Crossmaxx Runner PRO multifunctioneel. Gebruikers kunnen lopen en rennen, maar de curved loopband ook gebruiken als ‘prowler’ door je handen te plaatsen op de ‘sprint-positie’ en de weerstand aan te passen!

Het is niet nodig om op een knop te drukken en te wachten tot de runner sneller gaat. Naarmate de gebruiker langere passen neemt, neemt de snelheid toe, als de gebruiker naar achter drijft, neemt de snelheid af.

Kenmerken

– Niet-gemotoriseerde loopband, enkel aangedreven door de loopbeweging van de gebruiker.

– Geen vastgelegde topsnelheid en niet wachten tot de loopband de gewenste snelheid behaald heeft. – Vier weerstandsniveaus, hetgeen betekent dat atleten vrij kunnen wandelen of lopen op de loopband of in een ‘prowler’ sprintpositie tegen de ‘handlebar’ kunnen leunen voor maximale snelheid en kracht. – Een grote variatie aan oefeningen, door het gebogen loopvlak met weerstandsmogelijkheden

– Perfect voor ‘deadmill running’ en HIIT.

– (Hard)lopen op de Crossmaxx Runner PRO verbrandt meer calorieën terwijl je meerdere spiergroepen aanspreekt. Een workout die veel effectiever is dan die op een conventionele loopband. – De Crossmaxx Runner PRO biedt een natuurlijke loop-ervaring door een betere looptechniek die de gewrichten niet overbelast.

– Het rubberen loopoppervlak absorbeert de impactvolle schok op de gewrichten en bindweefsel zonder af te doen aan de correcte looptechniek.

Specificaties

Gemotoriseerde loopband:

Nee

Aangedreven door loopbeweging:

Ja

Vastgelegde topsnelheid:

Nee

Aantal weerstandniveaus:

4

Gebogen loopvlak:

Ja

Materiaal loopvlak:

Rubber

Frame:

Robuust staal

Weerstand:

Vier magnetische niveaus

Type:

Duurzaam rubberen anti-slip

Hartfrequentiemeting:

Ingebouwd, draadloos

Transportwielen:

Ja

Scherm:

LCD-monitor, op batterijen

Programma's:

7 trainingsmodi, aangepaste intervallen

Schermweergave:

Tijd, afstand, kcal., snelheid, hartslag

Afmetingen L/B/H:

183 x 93 x 158 cm

Running surface:

160 x 48 cm, curved

Netto gewicht:

158 kg

Max. gebruik. gewicht:

150 kg

Garantie frame:

Levenslang

Garantie loopvlak:

2 jaar

Garantie onderdelen:

2 jaar

Garantie slijtage onderdelen:

6 maanden

Pagina's met vergelijkbare producten

Loopbanden.

Veilig en snel betalen
Diverse betaalmogelijkheden

Van 09.00 tot 17.00
Tel: +31 (0)85 401 9828

Stuur een e-mail
info@gymwarehouse.nl

Stel je vraag direct
via het contactformulier.