Diverse betaalmogelijkheden Nieuw en jong gebruikt Grote voorraad
Diverse betaalmogelijkheden

Roeitrainers

Roeitrainers zijn populaire apparaten onder cardio sporters. Niet zo gek als je weet dat je door te sporten op een roeitrainer vrijwel al je spieren gebruikt. Bij elke roeibeweging die je maakt, gebruik je namelijk niet alleen je armen en beenspieren, maar ook de bilspieren, rugspieren en buikspieren. Doordat roeien een intensieve sport is, val je er ook nog eens snel door af. Voor veel sporters klinkt dit als muziek in de oren en daarom is roeien zo ontzettend populair. Door te kiezen voor een roeitrainer, ook wel roeier of roeimachine genoemd, hoef je voor het beoefenen van deze sport niet meer naar buiten en kun je – wat de weersomstandigheden ook zijn – lekker roeien. Ben je op zoek naar een goede roeitrainer? Bekijk dan het assortiment van Gym Warehouse.

De beste roeitrainers

Ben je een fanatieke roeier dan wil je natuurlijk de beste roeitrainer. Waar moet je op letten voordat je tot aanschaf overgaat? De weerstand is het belangrijkste aspect van een roeimachine. Er zijn verschillende systemen om weerstand te creëren: magnetisch, lucht en water. Het voordeel van magnetisch gecreëerde weerstand is dat de roeitrainer erg stil is. Als je voor weerstand door lucht kiest, komt hier veel meer geluid vanaf, maar de meeste mensen vinden deze weerstand wel natuurlijker aanvoelen. Wanneer je kiest voor weerstand door water, is dit de meest natuurgetrouwe weerstand, echter veel mensen zien hiervan af omdat dit de duurste roeitrainers zijn.

Naast de weerstand dien je een keuze te maken of je een roeier wil met een riem of ketting. Een riem slijt sneller, maar heeft geen onderhoud nodig. Een ketting heeft wel onderhoud nodig, maar gaat langer mee.

Professionele roeitrainers voor thuis

Ben je op zoek naar een professionele roeitrainer voor thuis? Bedenk dan voordat je tot aanschaf overgaat waar je het apparaat gaat plaatsen. Aan de hand hiervan weet je of je een inklapbare roeitrainer wil of niet. Wil je de roeimachine regelmatig verplaatsen? Let dan ook goed op het gewicht. De apparaten zijn er in allerlei soorten en maten, er is er altijd eentje te vinden die past bij je persoonlijke wensen, woonruimte en postuur. Laat je door onze professionals goed informeren naar de verschillende opties en mogelijkheden.

Tweedehands roeitrainers

Een roeitrainer is een flinke investering wanneer je voor kwaliteit kiest. Om deze reden kiezen veel mensen voor een tweedehands apparaat. Bij Gym Warehouse kun je dit probleemloos doen, wij selecteren alleen kwaliteitsapparaten en lopen ze na waardoor je er zeker van bent dat je een tweedehandse roeitrainer in perfecte staat koopt. Daarnaast is een keuze voor een tweedehands apparaat ook nog eens beter voor het milieu, want het is zonde om nieuwe apparaten te produceren als er voldoende oude in goede staat zijn, toch? Help mee om de sportindustrie te verduurzamen en kies voor een tweedehandse roeitrainer van top kwaliteit bij Gym Warehouse.

Sterkere spieren en afvallen

Een roeitrainer is een cardio apparaat en cardiofitness staat bekend als manier om af te vallen of je conditie op te bouwen. Door te trainen op een roeiapparaat zorg je ervoor dat je al je spieren traint en calorieën verbrandt. Doordat je de weerstand van een roeitrainer zelf kunt instellen, kun je een work out zo zwaar of licht maken als je zelf wil. Door er een zware training van te maken, belast je je spieren heviger en train je ze intensief. Toch heeft een lichte training ook zijn voordelen, want als je de training langer volhoudt, verbrand je daardoor al snel meer calorieën. Een roeitrainer is dus het ideale apparaat voor iedereen die wil werken aan zijn conditie en alle spiergroepen wil trainen. Bekijk snel welke roeitrainers we in het assortiment hebben of laat je adviseren door onze professionals. Zij helpen je graag bij je zoektocht naar de beste roeitrainers.

Terug naar producten

Veilig en snel betalen
Diverse betaalmogelijkheden

Van 09.00 tot 17.00
Tel: +31 (0)85 401 9828

Stuur een e-mail
info@gymwarehouse.nl

Stel je vraag direct
via het contactformulier.