Diverse betaalmogelijkheden
Diverse betaalmogelijkheden

Technogym Skillrow (Used)

De meest geavanceerde roeitrainer ooit

2.495,00 incl. btw

Direct leverbaar

Artikelnummer: DJR0NDT
Categorieën: Roeitrainers

Beschrijving

De eerste roeimachine waarmee u in één keer uw roeitechniek, conditie en kracht verbetert. Dit is Skillrow, de meest geavanceerde roeitrainer ooit.

De Skillrow roeimachine is ontwikkeld samen met atleten en verbetert zowel cardio als kracht met diverse total body workouts, beschikbaar in de app. Skillrow geeft je het meest realistische roeigevoel.

Met de Multidrive Technology selecteert u een van de modi op de roeitrainer. De roeimodus is voor een cardiovasculaire training. En de powermodus met extra weerstand is voor kracht. Deze modus simuleert ook roeien met extra belasting.

De weerstand op de Technogym roeitrainer is erg eenvoudig in te stellen. Je draait simpelweg aan een knop, die je eenvoudig kunt bedienen vanaf je stoeltje.

Verbind de roeitrainer met uw mobiel en kom meteen in de actie. Kies een uitdagende training. Train met de pro’s en krijg realtime feedback over uw roeiprestaties. In de skillrow-app staat alles wat u nodig heeft om als een echte kampioen te trainen.

Met Bluetooth- en ANT + -compatibiliteit kan de SkillRow worden gekoppeld aan de smartphone-app en eventuele hartslagmeters van derden. De bijbehorende SkillRow-app biedt vormanalyse op lange termijn, evenals interactiviteit voor meerdere spelers en virtuele racesimulatie. Net als interactieve spinklassen hebben gebruikers ook toegang tot gestructureerde groepssessies.

In volle kracht vooruit, alleen of met de groep. Organiseer uitdagende roeilessen die leden tot aan de finish laten racen. Of combineer het met andere producten uit de Skill line en SkillX-lessen om zo meeslepende belevingen te creëren.

Product is jong gebruikt

Specificaties

Lengte (cm):

243,5

Breedte (cm) :

62,9

Hoogte (mm) :

1280

Gewicht (kg) :

60

Weerstandnivieaus:

Roeimodus met luchtweerstand - 10 niveaus, extra vermogensmodus - 3 niveaus

Toetsenbord:

Capacitief touchscreen met achtergrondverlichting

Compatabiliteit hartslagmeter :

Bluetooth Smart, ANT+

Vermogensweergave :

Watt

Stroomvoorziening:

Zelf aangedreven met krachtbatterij

Staat:

Used

Levering:

Ophalen gratis / Levering mogelijk

ID:

DJR0ND

Pagina's met vergelijkbare producten

Roeitrainers.

Veilig en snel betalen
Diverse betaalmogelijkheden

Van 09.00 tot 17.00
Tel: +31 (0)85 401 9828

Stuur een e-mail
info@gymwarehouse.nl

Stel je vraag direct
via het contactformulier.