Diverse betaalmogelijkheden Nieuw en jong gebruikt Grote voorraad
Diverse betaalmogelijkheden

Combi sets

1–16 van 26 producten


Combi sets

Wilt u uw hele sportschool, homegym, fysiopraktijk of andere ruimte inrichten met een complete lijn aan apparatuur? Dan bent u bij Gym Warehouse aan het goede adres. Doordat de fitnessapparatuur uit onze eigen sportscholen komt, kunnen wij complete lijnen aanbieden van A-merken zoals Technogym en Life Fitness. Met een van onze combi sets bent u voordelig uit en heeft u in een keer de complete ruimte ingericht.

Combi sets bestaan uit een reeks van apparaten van een bepaald merk die uit een bepaalde lijn komen. Zo heb je bijvoorbeeld een complete set van Technogym Element + apparatuur die ervoor zorgen dat je je complete lichaam kunt trainen. Wij kunnen uw ruimte precies naar uw smaak inrichten met de juiste fitnessapparatuur.

Ruimtes inrichten

Gym Warehouse heeft een kundig en meedenkend verkoopteam en service monteurs om te ondersteunen bij elke stap in het aanschaf proces. Onze professionals hebben vele jaren ervaring in de fitnessbranche en denken graag met u mee. Bij vragen over de apparatuur of de complete set kunt u altijd contact met ons opnemen.

Terug naar producten