Diverse betaalmogelijkheden Nieuw en jong gebruikt Grote voorraad
Diverse betaalmogelijkheden
SALE

Hammer Strength Ground Base Jammer

Hammer Strength plate loaded krachtstation

900,00 incl BTW
743,80 excl. btw

Direct leverbaar

Artikelnummer: GB-J
Categorieën: Krachtapparatuur, Krachtstations, Single stations

Hammer Strength Ground Base Jammer

De Hammer Strength Ground Base Jammer is perfect voor topsport toepassingen waarbij de explosiviteit vanuit de voeten moet worden getraind. Ground Base-toestellen zijn ontworpen om de sporter stevig vast te houden op de grond terwijl tegelijkertijd de kracht en de explosiviteit vanuit de voeten worden gemaximaliseerd.

Hammer Strength

Gebouwd Naar Een Hogere Standaard

Gebouwd volgens een hogere standaard, is Hammer Strength het nummer 1 merk voor topsporters omdat het bestand is tegen de extreme krachten waarmee ze gebruikt worden, en, belangrijker nog, het is ontworpen om resultaat te geven. We zetten ons in om staal om te zetten in krachtapparatuur van wereldklasse met een wereldberoemde duurzaamheid. Daarom is Hammer Strength-apparatuur getest om de industrienormen te overtreffen, zodat ze zelfs de meest intensieve trainingsprogramma’s jarenlang kunnen doorstaan.

Hammer Strength apparatuur bij Gym Warehouse

De Ground Base Jammer is onderdeel van de Hammer Strength lijn van Life Fitness. Deze diverse lijn aan plate loaded apparatuur biedt trainingen voor de verschillende spiergroepen. Ontdek alle krachtapparatuur bij Gym Warehouse en bestel gemakkelijk online voor een scherpe prijs.

 

Pagina's met vergelijkbare producten

Krachtapparatuur, Krachtstations, Single stations.