Diverse betaalmogelijkheden Nieuw en jong gebruikt Grote voorraad
Diverse betaalmogelijkheden

Krachtapparatuur

Met de juiste krachtapparatuur train je niet alleen je spieren, maar werk je ook aan je uithoudingsvermogen en houd je je lichaam soepel. Veel mensen gebruiken krachtapparatuur om hun lichaam te versterken, maar regelmatige training hiermee zorgt ook voor rust in lichaam en hoofd. Sporten met krachtapparatuur heeft dus vele voordelen. Er zijn verschillende apparaten, afhankelijk van de spiergroepen die je wil trainen. De meest bekende apparaten zijn de beentrainer, de buiktrainer en de halterbank. Maar er zijn nog veel meer krachtapparaten die je kunt gebruiken. Zorg ervoor dat je met goede apparatuur traint en de training goed opbouwt, zodat het lichaam niet overbelast raakt.

Tweedehands krachtapparatuur in nieuwstaat

Ben je op zoek naar kwalitatieve, tweedehands krachtapparatuur? Dan ben je bij Gym Warehouse aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in tweedehands sportapparatuur van het hoogste niveau. Onze ambitie is om de sportindustrie te verduurzamen, het is immers zonde om kwalitatieve apparatuur weg te gooien als dit nog in goede staat is. Daarnaast zijn veel consumenten hiernaar op zoek, omdat kwalitatieve, nieuwe apparatuur een prijskaartje heeft. Gym Warehouse keurt alle tweedehands apparatuur en kan hierdoor garanderen dat de apparaten in topstaat verkeren. Hierdoor maken we het mogelijk dat je als consument kunt sporten met professionele apparatuur tegen gereduceerd tarief. Neem contact met ons op als je vragen hebt of op zoek bent naar een speciaal apparaat. Wij geven graag advies en denken met onze sporters mee.

Krachttraining en cardio

Krachttraining en cardio vullen elkaar goed aan. Door met krachttraining spiergroepen op te bouwen, houd je cardio veel langer vol. Zorg wel voor voldoende rust tussen beide sportmomenten om je lichaam ook rust te gunnen. Het is het beste om de ene dag krachttraining te doen en de andere dag cardio. Wil je wel achter elkaar sporten? Doe dan altijd eerst krachttraining en daarna cardiofitness, want voor krachttraining heb je al je energie nodig.

Door af te wisselen creëer je optimale sportprestaties en werk je aan een sterker hart en een grotere longinhoud. De perfecte combinatie voor iedereen die sport om gezondheidsredenen. Maar ook als je sport om af te vallen, is deze combinatie ideaal. Want door de krachttraining, zorg je ervoor dat je een strak lichaam krijgt en door de cardio verbrand je lekker veel calorieën.

Thuis professioneel sporten

Steeds meer mensen verkiezen thuis sporten boven de sportschool. Echter, om professioneel thuis te kunnen sporten, heb je professionele apparatuur nodig. Veel mensen zoeken in dit geval naar tweedehands apparatuur vanwege het prijskaartje. Als je bij een particulier koopt, kun je natuurlijk geen professioneel advies verwachten en als leek is het lastig om de kwaliteit te beoordelen. Dit is allemaal niet het geval als je bij Gym Warehouse koopt. Want wij lopen alle tweedehands apparatuur na en onze professionele medewerkers geven je graag advies op maat. Zo maken we professioneel thuissporten mogelijk en ook nog eens voor een redelijke prijs. Wat wil je nog meer?

Online krachtapparatuur kopen

Koop je krachtapparatuur online bij Gym Warehouse. Wij verkopen tweedehands apparaten in het hoogste segment waardoor je het thuissporten naar een hoger level kunt tillen. Zo maak je het sporten leuker en zorg je goed voor je lichaam. We verkopen verschillende apparaten, waar je diverse spiergroepen mee kunt trainen. Kies de apparaten die passen bij je persoonlijke sportvoorkeuren om je training te verbeteren. Heb je hulp nodig bij het maken van je keuze? Ons sportieve en kundige personeel adviseert je graag. Door onze ervaring en enorme kennis van de sportbranche en de bijbehorende krachtapparatuur kunnen wij eenvoudig advies op maat geven en jou op weg helpen met het aanleggen van een professionele gym.

Terug naar producten

Veilig en snel betalen
Diverse betaalmogelijkheden

Van 09.00 tot 17.00
Tel: +31 (0)85 401 9828

Stuur een e-mail
info@gymwarehouse.nl

Stel je vraag direct
via het contactformulier.