Diverse betaalmogelijkheden
Diverse betaalmogelijkheden

Technogym Pure Low Row (Used)

Italiaans design en kwaliteit

2.350,00 incl. btw

Direct leverbaar

Artikelnummer: MG2500
Categorieën: Krachtapparatuur, Krachtstations Tags: ,

Beschrijving

Low Row biedt de vrijheid en het zuivere gevoel van vrije gewichten in een veilige omgeving; Hij is gebouwd volgens de hoogste normen inzake biomechanica, ergonomie en veiligheid en dient om de brede rugspieren, de biceps, de achterste deltaspieren en de monnikskapspieren te activeren.

Bodyprint Systeem

Alle vullingen zijn gemaakt van speciaal schuim met hoge dichtheid dat zich anatomisch aanpast aan de vorm van het lichaam waardoor maximaal comfort verkregen wordt en een gunstig stabiliserend effect tijdens het trainen.

Pure Grip

Duw- en trekbewegingen worden effectiever en comfortabeler dankzij de nieuwe handgreep die de belasting gelijkmatiger verdeelt. Markeringen geven de juiste plaatsing van de handen aan en het ruwe oppervlak verbetert de grip en voorkomt zijdelings slippen. De speciale aluminum-, koper- en siliconenlegering garandeert maximale duurzaamheid.

Meer gebalanceerde kracht

Onafhankelijk bewegende armen geven een meer gebalanceerde krachtverbetering en bieden de keuze om de armen één voor één te trainen. Het traject van de handgrepen convergeert tijdens beweging om een natuurlijke bewegingsboog met groter bereikt te geven.

Stabiliteit en variatie

Een vaste handgreep in het midden is aanwezig om stabiliteit te verbeteren tijdens het uitvoeren van eenzijdige oefeningen. Dubbele handgreeppositie biedt variatie in oefeningen en activering van verschillende spiergroepen.

Product is jong gebruikt

 

Specificaties

Lengte (cm):

132

Breedte (cm):

125

Hoogte (cm):

163

Gewicht (kg):

125

Max. belasting (kg):

200

Staat:

Jong gebruikt

Levering:

Ophalen gratis / leveren mogelijk

ID:

MG2500

Pagina's met vergelijkbare producten

Krachtapparatuur, Krachtstations.

Veilig en snel betalen
Diverse betaalmogelijkheden

Van 09.00 tot 17.00
Tel: +31 (0)85 401 9828

Stuur een e-mail
info@gymwarehouse.nl

Stel je vraag direct
via het contactformulier.