Diverse betaalmogelijkheden Nieuw en jong gebruikt Grote voorraad
Diverse betaalmogelijkheden

Multi stations

1–16 van 17 producten


Multi-stations

Haal je één van onze multi-stations in huis dan heb je direct een complete homegym. Op een multi-station kun je namelijk meerdere spiergroepen trainen en verschillende fitness oefeningen doen. Ideaal voor iedereen die zijn lichaam een complete work-out wil geven en zijn hele lichaam wil trainen. Hierdoor zijn dergelijke apparaten zeer populair, zeker nu het thuis sporten een vlucht heeft genomen. Ben je op zoek naar een multi-station? Kijk dan niet verder, want Gym Warehouse heeft professionele apparaten staan voor een scherpe prijs. Hierdoor kun je voortaan thuis sporten op hoog niveau en is een bezoek aan de sportschool eigenlijk niet meer nodig. Bekijk onze verschillende multi-stations en vind het apparaat dat het beste bij je past. Elk type heeft namelijk weer andere mogelijkheden en traint andere spiergroepen. Shop nu.

Professionele multi-stations

De meeste mensen bezoeken de sportschool niet alleen omdat het sporten op hoog niveau stimuleert, maar ook om de professionele apparatuur te kunnen gebruiken. Hoe fijn zou het zijn als je dergelijke apparatuur thuis hebt? Gym Warehouse maakt dit mogelijk. Wij verkopen dezelfde apparatuur als die je in de sportschool vindt, maar dan voor een schappelijke prijs. Wij kunnen dit doen omdat onze multi-stations tweedehands zijn en hierdoor wordt deze apparatuur ook bereikbaar voor de consument. Doordat wij alles bij binnenkomst nalopen, weten wij zeker dat de apparatuur in topstaat verkeerd en kun je er jaren mee vooruit. Door dergelijke professionele sportspullen in huis te halen, hoef je niet meer naar de sportschool en kun je eenvoudig thuis aan de slag.

Multi-station om mee te fitnessen

Er zijn verschillende types multi-stations, maar één ding hebben ze gemeen: je kunt er meerdere soorten krachttraining op doen, een essentieel onderdeel van fitness. Wil je verschillende spiergroepen trainen, dan ben je met dit apparaat dus aan het juiste adres. Kies de spiergroep die jij verder wil ontwikkelen en maak aan de hand hiervan de keus welk multi-station het best bij je past. Sommige multi-stations geven je de mogelijkheid vrijwel al je spiergroepen te ontwikkelen. Ideaal voor de sporters die heel het lichaam willen trainen. Maar er zijn ook apparaten die puur focussen op de armen of benen. Kies het apparaat dat past bij jouw sportdoelen en creëer zo een fit en vitaal lichaam.

Multi-stations voor thuis

Ben je van plan een multi-station te kopen en dit apparaat thuis te plaatsen? Houd dan rekening met de maten van het apparaat en of dit past in de ruimte waar je hem wil plaatsen. Veel mensen letten hier niet goed op en denken dat het wel zal passen. Daarnaast wordt er vaak geen ruimte gehouden met de bewegingsruimte er omheen. Ook dit is belangrijk om prettig te kunnen sporten. Ben je van plan het apparaat te delen met huisgenoten? Kies dan altijd voor een apparaat dat eenvoudig in hoogte verstelbaar is, zodat iedereen van het apparaat gebruik kan maken zonder zich bijvoorbeeld te overstrekken. Hetzelfde geldt voor de weerstanden, zorg dat deze ook eenvoudig instelbaar en verwisselbaar zijn als je de apparaten gaat delen. Iedereen heeft zijn eigen trainingsschema en daarom is het handig als het apparaat eenvoudig op een ander zijn trainingsschema kan worden afgesteld.

Tweedehands multi-stations

Een tweedehands multi-station in perfecte staat vind je bij Gym Warehouse. Wij zijn gespecialiseerd in sportapparatuur uit het hogere segment en na uitgebreide keuring en controles brengen wij de sportapparatuur weer op de markt. Zo zorgen we voor een duurzame sportindustrie en geven we iedereen de kans om te trainen met kwaliteitsspullen. Vind je de prijs te hoog om in één keer neer te leggen? Neem dan contact met ons op, de meeste apparatuur kun je namelijk ook huren. We bespreken graag de mogelijkheden met je. Bekijk nu al onze multi-stations en laat je verrassen door ons veelzijdige aanbod.

Terug naar producten

Veilig en snel betalen
Diverse betaalmogelijkheden

Van 09.00 tot 17.00
Tel: +31 (0)85 401 9828

Stuur een e-mail
info@gymwarehouse.nl

Stel je vraag direct
via het contactformulier.