Diverse betaalmogelijkheden Nieuw en jong gebruikt Grote voorraad
Diverse betaalmogelijkheden

Single stations

1–16 van 100 producten


Single-stations

Iedereen die aan krachttraining doet is bekend met single-stations. Dit ideale apparaat zorgt ervoor dat je eenvoudig je arm-, rug-, en nekspieren kunt trainen en je lichaam in shape brengt. Door met dit apparaat te trainen bouw je eenvoudig meer spiermassa op en werk je aan sterk en krachtig lichaam. Door te trainen verbrand je ook nog eens calorieën. Deze eigenschappen maakt een single-station een populair fitness apparaat.

Hoe verleidelijk het misschien ook is, ga niet direct te fanatiek aan de slag met zware gewichten. Kies een weerstand die bij je past en ga niet tegelijk te zwaar trainen. Bouw het langzaam op zodat je niks forceert of overbelast. Op deze manier werk je op een gezonde manier aan je spieropbouw en krijg je het beste resultaat.

Tweedehands single-stations

Bij Gym Warehouse vind je tweedehands single-stations in topstaat. We kopen professionele apparatuur op van onder meer sportscholen en lopen alles na waardoor we kunnen garanderen dat je een kwalitatief apparaat in huis haalt. We combineren hierdoor het beste uit twee werelden: professionele apparatuur voor een relatief lage prijs. Dit zorgt ervoor dat een single-station voor thuis voor meer mensen bereikbaar wordt. Daarnaast verduurzamen we hierdoor de sportindustrie, want het is zonde om dure apparatuur weg te gooien en nieuwe te maken als apparaten nog in een goede staat verkeren. Daarom zorgen wij ervoor dat deze fitness apparaten een nieuwe eigenaar vinden en kun jij met professionele apparatuur thuis aan de slag en een eigen home gym creëren.

De perfecte apparaten voor krachttraining

Wanneer je aan krachttraining wil doen, heb je de keus uit meerdere fitness apparaten om dit proces te vergemakkelijken en te versnellen. Eén van de populairste krachttraining apparaten is de single-station. Hiermee verplaats je gewichten die aan kabels vastzitten op gecontroleerde wijze en door de weerstand die dit teweeg brengt, train je je spieren. Door dit geregeld te doen wordt je spiermassa vergroot. Door te kiezen voor een single-station met meerdere en verwisselbare weerstanden kun je de uitdaging steeds groter maken.

De beste single-stations voor thuis

Ben je van plan om een home gym te creëren en ben je hiervoor op zoek naar een single-station? Weet dan dat veel single-stations aan de muur moeten worden bevestigd. Hierdoor is dit geen apparaat dat je eenvoudig van ruimte kunt wisselen of kunt verplaatsen. Is dit geen probleem, bedenk dan goed wat voor single-station je wilt. Wil je er eentje met verwisselbare weerstanden en één of meerdere kabels? De meeste mensen denken dat een single-station altijd één kabel heeft, maar dit hoeft niet. Kies het apparaat uit dat past bij je persoonlijke voorkeuren om je spiermassa de uitdaging te geven die jij voor ogen hebt.

Single-stations online kopen

Waarschijnlijk heb je al heel wat ervaring met verschillende fitness apparaten als je overweegt om een single-station aan te schaffen. Als je precies weet wat je wil kun je deze eenvoudig online bij ons kopen. Wil je graag advies? Neem dan contact op met de experts van Gym Warehouse. Zij vertellen je graag wat de kwaliteiten zijn van elk apparaat en welke station het beste past bij je persoonlijke wensen. Door onze jarenlange ervaring en onze expertise weten we precies welk apparaat bij welk type sporter past. Kom je liever langs? Ook dit is geen probleem. Maak snel een afspraak en we plannen een bezoek in bij ons in Abbenes. We nemen uitgebreid de tijd om je sportroutines en wensen door te nemen zodat we er zeker van zijn dat je één van de single-stations uitkiest die het beste past bij je voorkeuren en we er zeker van zijn dat je er veel plezier aan gaat beleven.

Terug naar producten

Veilig en snel betalen
Diverse betaalmogelijkheden

Van 09.00 tot 17.00
Tel: +31 (0)85 401 9828

Stuur een e-mail
info@gymwarehouse.nl

Stel je vraag direct
via het contactformulier.