Diverse betaalmogelijkheden
Diverse betaalmogelijkheden

Technogym Element Kneeling Easy Chin Dip Black-White (Used)

Voor een verscheidenheid aan oefeningen

1.895,00 incl. btw

Direct leverbaar

Artikelnummer: MB91-Blk/Wh
Categorieën: Krachtapparatuur, Single stations Tags: ,

Beschrijving

De kneeling easy chin dip is een populair apparaat in de sportschool. Het is een stevig en compact toestel voor trainingscomfort en een verscheidenheid aan oefenroutines op basis van lichaamsgewicht of met hulp van het gewichtenpakket. Waaronder pull-ups, chin-ups en dips.

De in meerdere hoeken verstelbare handgrepen voor optrek oefeningen en de speciaal gevormde dip handgrepen bieden meerdere handgreep opties voor optrek oefeningen om training aan te passen en verschillende spieren te activeren. Dankzij het geïntegreerde opstapje zijn de handgrepen gemakkelijk en moeiteloos bereikbaar.

Het apparaat heeft een optionele voorziening: Smart Pin. Deze is geïntegreerd in het bovenste deel van het gewichtenpakket en geeft u de mogelijkheid aanvullende zwaardere platen te selecteren die de helft weegt van de platen in de rest van het pakket. Daardoor kunt u de belasting geleidelijk verhogen.

Dankzij de innovatieve functies en instellingen die uiterst zichtbaar zijn door de gele codering, merken de gebruikers deze onmiddellijk op en kunnen ze hun persoonlijke instellingen zelfstandig uitvoeren.

Product is jong gebruikt

Specificaties

Lengte (cm):

168

Breedte (cm):

144

Hoogte (cm):

275

Gewicht (kg):

340

Laadgewicht (kg):

110

Staat:

Used

Pagina's met vergelijkbare producten

Krachtapparatuur, Single stations.

Veilig en snel betalen
Diverse betaalmogelijkheden

Van 09.00 tot 17.00
Tel: +31 (0)85 401 9828

Stuur een e-mail
info@gymwarehouse.nl

Stel je vraag direct
via het contactformulier.