Diverse betaalmogelijkheden
Diverse betaalmogelijkheden

Technogym Element Vertical Traction (Used)

Voor de opbouw van de grote rugspier en armspieren

1.895,00 incl. btw

Direct leverbaar

Artikelnummer: MB25
Categorieën: Apparatuur, Krachtapparatuur, Single stations

Beschrijving

Met de Element Vertical Traction train je de rug- en armspieren vanuit een zittende positie. De naar buiten gerichte zitstand met rugsteun van de vertical traction bevordert een juiste houding en correcte beweging. De bewegingsboog is ontworpen om een beter bewegingsbereik voor de rugspieren te verschaffen. Het bewegingsvlak is iets voor de schouders, zodat de gebruiker een comfortabel bewegingsverloop verkrijgt. De twee armen zijn onafhankelijk, wat zorgt voor een evenwichtige krachtontwikkeling.

Aanbevolen voor: Specifieke training van de rug- en armspieren, stabiliteit van het schoudergewricht, verbetering van de spieronevenwichtigheid in de armen en van de romp.

Spier: Rugspieren Biceps

De zitting en rugleuning van de Technogym vertical traction zijn gevormd om de wervelkolom te ondersteunen en om gebruikers te helpen de juiste houding aan te nemen tijdens de training. De vullingen in het apparaat omhullen het lichaam om waar nodig ondersteuning te bieden.

Het apparaat heeft een optionele voorziening: Smart Pin. Deze is geïntegreerd in het bovenste deel van het gewichtenpakket en geeft u de mogelijkheid aanvullende zwaardere platen te selecteren die de helft weegt van de platen in de rest van het pakket. Daardoor kunt u de belasting geleidelijk verhogen.

Dankzij de innovatieve functies en instellingen die uiterst zichtbaar zijn door de gele codering, merken de gebruikers deze onmiddellijk op en kunnen ze hun persoonlijke instellingen zelfstandig uitvoeren.

Benieuwd naar een hele element lijn van Technogym? Klik dan hier.

Product is jong gebruikt

Specificaties

Lengte (cm):

124,5

Breedte (cm):

87

Hoogte (cm):

204

Gewicht (kg):

190

Max. laadgewicht (kg):

90

Staat :

Used

Pagina's met vergelijkbare producten

Apparatuur, Krachtapparatuur, Single stations.

Veilig en snel betalen
Diverse betaalmogelijkheden

Van 09.00 tot 17.00
Tel: +31 (0)85 401 9828

Stuur een e-mail
info@gymwarehouse.nl

Stel je vraag direct
via het contactformulier.