Diverse betaalmogelijkheden
Diverse betaalmogelijkheden

Technogym Flexibility Posterior

Voor het stretchen van de spieren

1.450,00 incl. btw

Direct leverbaar

Artikelnummer: ME10
Categorieën: Benches & rigs

Beschrijving

Flexability Posterior stretch bank helpt rugklachten te voorkomen door de achterste spieren geleidelijk aan te verlengen. Het exclusieve Selflex systeem (patented) staat toe de stretching te moduleren, door het gewicht van de gebruiker zelf geleidelijk aan in de stretchoefening te betrekken. Dit voorkomt het risico op irritaties.

De veiligheidsrem biedt ook stabiliteit voor het product, waardoor het veiliger is en veiliger te bewegen tijdens gebruik. De slede kan in verschillende hoeken worden afgesteld om het bewegingsbereik uit te breiden, en daarmee ook het bereik van rekoefeningen van de dijspieren.Bovendien is het product uitgerust met een instelbaar kussen zodat elk type gebruiker de meest comfortabele positie kan vinden. Maar die ook ergonomisch correct is. Tenslotte, dank zij het Memory systeem, zijn alle ondersteuningskussens gemodelleerd naar de vormen van het lichaam van de gebruiker. 

Het gebruik van het product wordt nog effectiever dankzij het geïntegreerde Visuele Feedbacksysteem, waarmee de gebruikers de verbetering van de flexibiliteit van de articulatie kunnen meten door middel van een numerieke index. Dit maakt het mogelijk om de verlenging te variëren in functie van de dagelijkse voortgang.

 

Specificaties

Lengte (cm):

208

Breedte (cm):

89

Hoogte (cm):

125

Staat:

Used / refurbished

Levering:

Ophalen gratis / levering mogelijk

ID:

ME10

Pagina's met vergelijkbare producten

Benches & rigs.

Veilig en snel betalen
Diverse betaalmogelijkheden

Van 09.00 tot 17.00
Tel: +31 (0)85 401 9828

Stuur een e-mail
info@gymwarehouse.nl

Stel je vraag direct
via het contactformulier.