Diverse betaalmogelijkheden
Diverse betaalmogelijkheden

Technogym Flexibility Anterior

Stretch de spieren in onder en boven lichaam

907,50 incl. btw

Direct leverbaar

Artikelnummer: ME05
Categorieën: Benches & rigs Tags: , ,

Beschrijving

Flexability Anterior helpt rugpijn te voorkomen door de voorste spieren van de romp en de onderste ledematen te stretchen. Het is geschikt voor alle gebruikers in een waaier aan omgevingen waaronder hotels, residentiële, medische en zakelijke wellness omgevingen.

Het exclusieve Selflex-systeem (patented) maakt het mogelijk om het stretchen te moduleren door het gewicht van de gebruiker zelf geleidelijk te betrekken. Dit voorkomt het risico op irritaties. De veiligheidsrem stabiliseert dan de machine en maakt de beweging van de gebruiker veiliger. De slede kan in verschillende hoekgraden worden ingesteld om het bereik van bewegingsbogen uit te breiden, evenals het bereik van stretch oefeningen van de beenspieren.

Met het geïntegreerde visuele feedback systeem kunt u de verbetering van de articulaire flexibiliteit meten aan de hand van een numerieke index. Tenslotte, dank zij het Memory systeem, zijn alle zit- en ondersteuningskussens gemodelleerd naar de vormen van het lichaam van de gebruiker.

Specificaties

Lengte (cm):

193

Breedte (cm):

57

Hoogte (cm):

124

Staat:

Used

Levering:

Ophalen gratis / levering mogelijk

ID:

ME05

Anderen bekeken ook

Pagina's met vergelijkbare producten

Benches & rigs.

Veilig en snel betalen
Diverse betaalmogelijkheden

Van 09.00 tot 17.00
Tel: +31 (0)85 401 9828

Stuur een e-mail
info@gymwarehouse.nl

Stel je vraag direct
via het contactformulier.