Diverse betaalmogelijkheden
Diverse betaalmogelijkheden

Dumbells

Toont alle 16 resultaten


Dumbells kopen?

Om sterker en fitter te worden zijn dumbbells onmisbaar voor iedere sporter. Dumbells kan je voor veel verschillende oefeningen gebruiken en zijn daarom een ideaal hulpmiddel als je gaat beginnen met krachttraining. Gym Warehouse biedt een ruim assortiment aan van kort gebruikte en nieuwe gewichten die in elke sportruimte thuis horen. Onze professionals hebben jarenlange ervaring in de fitnessbranche en helpen u graag om de juiste keuze te maken bij het aanschaffen van dumbells of andere gewichten.

Wat is een dumbell?

Dumbbells worden bij veel verschillende vormen van krachttraining gebruikt, maar waar bestaat een dumbbell nou uit? Een dumbbell bestaat uit een korte stang (halter) waaraan losse gewichten zijn bevestigt. De meeste dumbbells hebben een vast gewicht, zodat je niet telkens het gewicht hoeft aan te passen. Ze komen in verschillende maten, gewichten en materialen om jouw training zo makkelijk mogelijk te maken. Je kan de gewichten het beste opstellen in een dumbbellrack om jouw sportruimte netjes te houden.

Waarvoor gebruik je dumbells?

Dumbbells gebruik je om sterker te worden, dit doe je door met relatief zware gewichten meerdere herhalingen te doen. Je kan de gewichten ook gebruiken om het uithoudingsvermogen van je spieren te verbeteren, dit doe je door met lichtere gewichten veel herhalingen te doen. Wil je de intensiteit van je training opvoeren? Schaf dan een dumbbellset aan met losse gewichten. Zo kun je zelf het gewicht opvoeren en met je eigen trainingsschema meer spierkracht ontwikkelen.

Een ander voordeel van een dumbell in tegenstelling tot een apparaat is dat de stabiliteit van je lichaam verbeterd door de vrije bewegingen die je kan maken. Dumbbells kan je gebruiken om al jouw fitnessdoelstellingen de behalen.

Terug naar producten

Veilig en snel betalen
Diverse betaalmogelijkheden

Van 09.00 tot 17.00
Tel: +31 (0)85 401 9828

Stuur een e-mail
info@gymwarehouse.nl

Stel je vraag direct
via het contactformulier.