Diverse betaalmogelijkheden Nieuw en jong gebruikt Grote voorraad
Diverse betaalmogelijkheden

Halterschijven

1–16 van 48 producten


Halterschijven kopen?

Je kan halterschijven goed gebruiken voor verschillende soorten krachtraining. Ze zijn op meerdere manieren te gebruiken voor een workout. Halterschijven schuif je gemakkelijk op een halterstang om hier vervolgens oefeningen mee te doen. Gym Warehouse heeft een ruim assortiment aan kort gebruikte en nieuwe schijven die je helpen om jouw fitnessdoelen te behalen. Heb je vragen of wil je advies over welke gewichten je moet kopen? Neem dan contact op met onze professionals, ze hebben jarenlange ervaring in de branche en kunnen u vast en zeker helpen.

Wat is een halterschijf?

Een halterschijf is gewicht in een ronde schijf die je kan gebruiken voor krachttraining. De standaard afmeting voor schijven vanaf 10 kg is 450 mm in diameter. Daarnaast hebben de meeste schijven een boring van 50 mm die op de meest gebruikte halterstangen past. Er zijn drie typen halterschijven die veel worden gebruikt. Dit zijn: bumper plates (volledig rubber), rubber coated schijven en gietijzeren schijven. Voor halterstangen van 50 mm kan je alle drie de types vinden.

Waarvoor gebruik je halterschijven?

Zoals eerder genoemd kan je halterschijven voor veel verschillende soorten krachttraining gebruiken.  Je kan ze gebruiken in combinatie met een halterstang voor een grote reeks aan haltertrainingen. Je kan ze bijvoorbeeld gebruiken voor: deadliften, bankdrukken, military press, squaten en nog veel meer. Daarnaast kan je ze ook gebruiken als gewicht bij verschillende krachtstations. Deze machines zijn ‘plate loaded’ , dit betekent dat je ze met schijven kan beladen. Je kan de schijven ook altijd nog op zichzelf gebruiken voor krachttrainingen. Met schijven van verschillend gewicht kan je de workout op jouw niveau uitvoeren.

Terug naar producten

Veilig en snel betalen
Diverse betaalmogelijkheden

Van 09.00 tot 17.00
Tel: +31 (0)85 401 9828

Stuur een e-mail
info@gymwarehouse.nl

Stel je vraag direct
via het contactformulier.