Diverse betaalmogelijkheden Nieuw en jong gebruikt Grote voorraad
Diverse betaalmogelijkheden

Kettlebells kopen?

Kettlebells zijn geschikt voor iedere sporter en kunnen jou helpen om de ideale training samen te stellen. Bij Gym Warehouse kun je verschillende soorten kettlebells kopen. Voor de beginnende sporter hebben wij kettlebells van een laag gewicht en voor de ervaren sporter hebben wij kettlebells oplopend tot 50 kg. Je kunt een groot aantal oefeningen doen met een kettlebell, daarom is deze ook onmisbaar in elke fitnessruimte. Weet je niet wat de juiste keuze is voor jou? Neem dan gerust contact op en onze professionals helpen je graag met het maken van de juiste keuze. Wij vinden het belangrijk dat iedereen zo goed mogelijk geholpen wordt.

Wat is een kettlebell?

Een kettlebell kan je voor verschillende soorten krachttraining gebruiken, maar waar bestaat de kettlebell eigenlijk uit? Een kettlebell kan je opsplitsen in drie delen: de bel, het handvat en de ‘’hoorns’’. De bel is het ronde gewicht dat op een kanonskogel lijkt. Het handvat is het deel dat aan de bel vast zit doormiddel van twee uiteindes die naar beneden hellen, ook wel de hoorns genoemd. Je kan een kettlebell vastpakken bij het handvat, de hoorns of bij de bel zelf.

Waar wordt een kettlebell voor gebruikt?

In elke sportschool zijn er kettlebells aanwezig en duizenden mensen trainen er dagelijks mee. Maar wat kan je er nou allemaal mee doen? Kettlebells worden veel gebruikt bij bijvoorbeeld crossfit of high intensity interval trainingen. Je kan er veel verschillende spiergroepen mee trainen zoals: de benen, armen, rug, billen, core en schouders. Oefeningen die je met de kettlebell kunt doen zijn bijvoorbeeld: squats, lunges, rows, deadlifts of russian twists.

Terug naar producten

Veilig en snel betalen
Diverse betaalmogelijkheden

Van 09.00 tot 17.00
Tel: +31 (0)85 401 9828

Stuur een e-mail
info@gymwarehouse.nl

Stel je vraag direct
via het contactformulier.