Diverse betaalmogelijkheden Nieuw en jong gebruikt Grote voorraad
Diverse betaalmogelijkheden

Technogym Pure Belt Squat

Belt squat machines worden gebruikt door krachtsporters, bodybuilders en andere atleten die hun beenkracht willen vergroten en hun onderlichaam willen ontwikkelen. Het is een effectieve manier om verschillende spieren in de benen, waaronder de quads, hamstrings en gluteus maximus, te trainen. Bovendien kan het gebruik van een belt squat machine de stabiliteit en balans verbeteren en de flexibiliteit vergroten.

5.190,00 incl BTW
4.289,26 excl. btw

Artikelnummer: MG8600
Categorieën: Krachtapparatuur, Krachtstations Tag:

Technogym Belt Squat

Met de Technogym Belt Squat kun je de beenspieren trainen zonder belasting op de wervelkolom te veroorzaken. Hij is ontworpen om het effect van een squat na te bootsen, maar in plaats van de halters op je schouders te plaatsen, draag je een riem rond je middel die aan de machine is bevestigd.

Ontlast je bovenlichaam

Een van de belangrijkste voordelen van een Technogym Belt Squat is dat het de belasting op je wervelkolom vermindert, waardoor het een geweldige optie is voor mensen met rugpijn of andere rugproblemen. Het kan ook nuttig zijn voor mensen die willen trainen zonder te veel druk uit te oefenen op de gewrichten van de onderste ledematen.

 

Neem contact op over product (oud)

 

Pagina's met vergelijkbare producten

Krachtapparatuur, Krachtstations.