Diverse betaalmogelijkheden Nieuw en jong gebruikt Grote voorraad
Diverse betaalmogelijkheden

Technogym Excite Climb 1000 Unity – Ant/Black/Black

Fantastische traploper van Technogym. De Climb is voorzien van Unity scherm met de Live software.

8.450,00 incl BTW
6.983,47 excl. btw

Uitverkocht

Artikelnummer: DEE83U17000809
Categorieën: Traplopers, Cardio apparaten Tags: , , , ,

Technogym Excite Climb Unity

De Technogym Excite climb is de machine die niet kan missen in de jouw fitnessruimte. Verbrand maximale calorieën en ga voor de beste resultaten. Het toegankelijke ontwerp en de boeiende trainingsprogramma’s maken traplopen leuk en effectief op elk niveau.

Gemakkelijk en veilig

De treden herpositioneren zich automatisch terug naar 26,5 cm van de vloer aan het einde van elke training. De Excite Climb detecteert dat je opstapt, de interface wordt automatisch ingeschakeld en toont je trainingsmogelijkheden op de traploper. Door het ToeSmart design hoef je niet bang te zijn dat je tenen tussen de treden bekneld raken, ongeacht de schoenmaat. Je kan het volledige tredeoppervlak van 28 cm gebruiken en dit zorgt voor een comfortabele en veilige training. 

Drie beschikbare treden

Meer ruimte voor prestatie op de Technogym Excite Climb

Met de continu beschikbare drie treden voer je gemakkelijk complex voetenwerk en uitdagende programma’s uit. Ga voor maximale calorieverbranding en plezier tijdens je training. Voer verschillende oefeningen uit zoals:

  • Lunges
  • Jumping
  • Side hop
  • Single leg 
  • Skip 
  • Side step en nog veel meer 

Slimme voetsteunen

Stap even opzij

Technogym’s Smart Lateral Footrests maken de technogym excite climb nog veelzijdiger. Gebruik ze halverwege de training voor één-been-oefeningen. Of stap even opzij op één van de voetsteunen om een pauze te nemen.

Size matters

Door de afmetingen past deze stair climber in bijna elke ruimte en is uitnodigend voor iedereen om te gebruiken. Het benodigde vloeroppervlak van de Technogym Excite Climb is 130 x 70 cm

Routines

Elke Technogym programma bevat een verscheidenheid aan bewegingen en oefeningen. De intensiteit wordt automatisch ingesteld door de cardio apparatuur. Je ontvangt stapsgewijs begeleiding. Bijvoorbeeld per video, als u zich op het scherm voor routines bevindt, of via pop-upberichten, terwijl u geniet van het entertainment.

Outdoors

Geniet onder het traplopen van prachtige natuur en stedelijke landschappen. Droom weg op routes die u de hele wereld over brengen.

Entertainment

Bekijk uw favoriete Netflix-serie of tv-programma op het Unity scherm van de Technogym Excite Climb. Stel uw favoriete of YouTube-afspeellijst samen of blader door de meest populaire websites.

Specificaties

Afmetingen:

Lengte: 1300 mm

Breedte: 770 mm

Hoogte: 1890 mm

Gewicht: 190 kg

 

Pagina's met vergelijkbare producten

Traplopers, Cardio apparaten.