Diverse betaalmogelijkheden Nieuw en jong gebruikt Grote voorraad
Diverse betaalmogelijkheden

Technogym Element Chest Press

Zolang de voorraad strekt

1.813,79 incl BTW
1.499,00 excl. btw

Direct leverbaar

Artikelnummer: MB2017100810
Categorieën: Krachtapparatuur, Single stations Tags: , ,

Technogym Element Chest Press

De Technogym Element Chest Press is een professioneel krachtstation dat is ontworpen om sporters van alle niveaus te helpen bij het versterken van hun borstspieren. Met de Chest Press versterk je jouw borst, triceps en schouders.  

Comfortabel en aanpasbare weerstand

Het apparaat is voorzien van comfortabele zittingen en handgrepen om ervoor te zorgen dat je je oefeningen op een correcte manier uitvoert. Daarnaast heeft het apparaat een aanpasbare weerstand, zodat je de intensiteit van je oefeningen kunt aanpassen aan je eigen fitnessniveau. Ook zijn de handgrepen en de zithoogte verstelbaar voor jouw persoonlijke voorkeur.

BIOMOTION 

De BIOMOTION technologie van Technogym  is gebaseerd op een uitgebreide studie van de functionele anatomie van afzonderlijke spieren en hun gedrag bij bewegingen. De Technogym Element Chest Press is zo ontworpen dat het de natuurlijke beweging van het lichaam volgt. De bewegingen met het apparaat zijn erg vloeiend doordat de weerstand van de apparatuur het hele bewegingsbereik stabiel blijft.

Duurzaam en eenvoudig te gebruiken

De Technogym Element Chest Press is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is daardoor zeer duurzaam. Het apparaat is eenvoudig te gebruiken. Als je op zoek bent naar een professioneel krachtstation om je borstspieren te versterken, is de Chest Press een uitstekende keuze.

Specificaties:

  • Lengte: 1390 mm
  • Breedte: 830 mm
  • Hoogte: 1620 mm
  • Gewicht: 190 kg
  • Gewichtsblokken: 90 kg

Pagina's met vergelijkbare producten

Krachtapparatuur, Single stations.