Diverse betaalmogelijkheden Nieuw en jong gebruikt Grote voorraad
Diverse betaalmogelijkheden

Technogym Element Vertical Traction

De Vertical Traction van Technogym helpt bij het veilig opbouwen van kracht in de grote rugspier en de armspieren. – Zolang de voorraad strekt

1.450,00 incl BTW
1.198,35 excl. btw

Uitverkocht

Artikelnummer: SS31180122
Categorieën: Apparatuur, Krachtapparatuur, Single stations Tags: , , ,

Technogym Element Vertical Traction

De Technogym Element Vertical Traction is een professioneel krachtstation dat speciaal is ontworpen om sporters van alle niveaus te helpen bij het versterken van hun bovenlichaam. Met de Vertical Traction train je met name de bovenrug en bovenarm spieren. De Vertical Traction is makkelijk in te stellen naar de wensen van de sporter en dankzij de gele codering zijn de hendels makkelijk te vinden. 

Comfortabel en aanpasbaar 

Het apparaat is voorzien van een comfortabele zitting en handgrepen om ervoor te zorgen dat je je oefeningen op een correcte manier uitvoert. De zitting en rugleuning zijn gevormd om de wervelkolom te ondersteunen en zo voor een comfortabele training te zorgen. Daarnaast heeft het apparaat een aanpasbare weerstand, zodat je de intensiteit van je oefeningen kunt aanpassen aan je eigen fitnessniveau.

Duurzaam en gemakkelijk in gebruik

De Technogym Element Vertical Traction is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is daardoor zeer duurzaam. Het apparaat is eenvoudig te gebruiken en de twee armen zijn onafhankelijk van elkaar, wat zorgt voor een evenwichtige krachtontwikkeling. Als je op zoek bent naar een professioneel krachtstation om je bovenlichaam te versterken, is de Vertical Traction een uitstekende keuze.

Technogym apparatuur bij Gym Warehouse

De Vertical Traction is onderdeel van de Element lijn van Technogym. Deze diverse lijn aan krachtapparatuur biedt trainingen voor de verschillende spiergroepen. Bekijk naast de Vertical Traction ook de andere apparatuur van de Element lijn. Bekijk ook de set aanbiedingen voor gereduceerde prijzen. 

Specificaties 

Afmetingen

Lengte: 1250 mm

Breedte: 870 mm

Hoogte: 204 mm 

 

Gewicht: 190 kg

Weight stack: 90 kg

 

Pagina's met vergelijkbare producten

Apparatuur, Krachtapparatuur, Single stations.