Diverse betaalmogelijkheden Nieuw en jong gebruikt Grote voorraad
Diverse betaalmogelijkheden

Technogym Excite Bike New 500 SP – Grey/Grey/Grey

Hometrainer van Technogym – Zolang de voorraad strekt

1.500,00 incl BTW
1.239,67 excl. btw

Uitverkocht

Artikelnummer: DAC54L10000115
Categorieën: Cardio apparaten, Hometrainers Tags: , , , ,

Technogym Excite Bike New 500 SP

De Technogym Excite Bike New 500 SP is een hometrainer die geschikt is voor elke sportschool, fysiopraktijk, PT-studio, bedrijfsgym of voor bij jou thuis. Deze mooie hometrainer is van hoge kwaliteit en zorgt voor een echt fiets gevoel.

Design

De Technogym Excite Bike heeft een robuust frame, wat ervoor zorgt dat het product geschikt is voor commercieel gebruik. Het ergonomische ontwerp en de biomechanica van de fiets zorgen ervoor dat je de fiets perfect kan afstellen naar jouw wensen. Zo kan je veilig en effectief jouw prestaties verbeteren.

De hometrainer heeft handige steunen voor je ellebogen om op te rusten. Dit zorgt ervoor dat je makkelijk andere posities kan aannemen. Het stuur van de Excite Bike geeft u de mogelijkheid om te fietsen in 3 verschillende posities: standaard, city bike en in een racepositie.

Training

De Excite Bike New 500 SP van Technogym heeft 25 verschillende weerstandsniveaus, waardoor het voor zowel de beginnende als ervaren sporter zorgt voor een uitdaging. Deze fiets biedt een realistische fietservaring doordat er een kortere afstand zit tussen de pedalen en de uitlijning ten opzichte van het zadel optimaal is.

Specificaties

De Bike New 500 SP is self powered en kan dus op elke gewenste locatie geplaatst worden zonder dat er een stopcontact nodig is. De hometrainer is erg veilig en makkelijk te onderhouden.

  • Lengte: 1190 mm
  • Breedte: 600 mm
  • Hoogte: 1340 mm
  • Kleur: Zwart
  • Gewicht: 61 kg
  • Staat: Pre-loved

 

Bekijk al onze hometrainers hier.

Ben je op zoek naar complete set? Kijk dan eens bij onze combi sets.

Pagina's met vergelijkbare producten

Cardio apparaten, Hometrainers.