Diverse betaalmogelijkheden Nieuw en jong gebruikt Grote voorraad
Diverse betaalmogelijkheden

Technogym Excite Live Bike 700

Fantastische hometrainer van Technogym met lage instap en het nieuwste Live software systeem.

5.090,00 incl BTW
4.206,61 excl. btw

Artikelnummer: DFCG3A1
Categorieën: Cardio apparaten, Hometrainers Tags: , , ,

Technogym Excite Live Bike 700

De beste hometrainer

Maak fantastische ritten op de beste hometrainer die er is. Fiets op uw gemak door diverse landschappen of ga voor een high intensity training. Het ontwerp, de trainingsopties en de geavanceerde biomechanica van Technogym Excite Live Bike 700 motiveren u keer-op-keer om weer op deze hometrainer te stappen.

Trainingscomfort en afwisseling

De console, het soft-touch handlebar en de smart pedalen zijn speciaal ontworpen om alle routines en sessies, zoals stand-up pedaling, in totale veiligheid en comfort uit te voeren.

technogym live bike 700 positions gym warehouse

Stap gemakkelijk op en af

De brede lage doorloop maakt het heel makkelijk om op de fiets te stappen. En om er nooit meer vanaf te stappen! Beleef zelf de verschillende fietservaringen in één training.

Verbeter uw fietservaring met Technogym Excite Bike Live 700

Technogym Excite Live Bike 700 geeft u het gevoel alsof u op twee wielen rijdt. Q factor 17 cm vermindert de afstand tussen de pedalen waardoor een meer realistische en biomechanisch correcte fietservaring ontstaat.

Snelle intensiteit aanpassingen

De Fast Track Controls die handig op het stuur geplaatst zijn maken het makkelijk snel de intensiteit te veranderen. U hoeft uw handen niet van het stuur te halen en heeft u dus ook geen risico op een verkeerde lichaamshouding.

[su_vimeo url=”https://vimeo.com/442002208″ autoplay=”yes” mute=”yes” title=”Technogym Live is de nieuwe digitale gebruikersinterface die Excite-consoles ondersteunt.”]

Routines

Elke Technogym-programma bevat een verscheidenheid aan bewegingen en oefeningen. De intensiteit wordt automatisch ingesteld door de cardio-apparatuur. U ontvangt stapsgewijs begeleiding. Bijvoorbeeld per video, als u zich op het scherm voor routines bevindt, of via pop-upberichten, terwijl u geniet van het entertainment.

De Excite Live-lijn

De Excite Live familie is een complete lijn cardioapparatuur met een naadloos ontwerp, geavanceerde connectiviteit en de beste biomechanica in zijn klasse.

Technogym cardioapparatuur bij Gym Warehouse

De Technogym Excite Live Bike 700 is onderdeel van de Excite Live lijn van Technogym. Deze diverse lijn van cardio apparaten biedt trainingen voor de verschillende spiergroepen. Bekijk naast de Excite Live Bike ook eens de Excite Live Synchro 700 of de Excite Live Run 700. Ontdek alle cardioapparatuur bij Gym Warehouse en bestel gemakkelijk online voor een scherpe prijs.

Bekijk de set aanbiedingen voor gereduceerde prijzen.

Pagina's met vergelijkbare producten

Cardio apparaten, Hometrainers.