Diverse betaalmogelijkheden Nieuw en jong gebruikt Grote voorraad
Diverse betaalmogelijkheden
SALE

Technogym Excite Live Climb 500

Op zoek naar de nieuwste apparatuur van Technogym? Neem contact op voor meer informatie.

7.790,00 incl BTW
6.438,02 excl. btw

Direct leverbaar

Artikelnummer: DFEG3A0
Categorieën: Traplopers, Uncategorized, Cardio apparaten

Technogym Excite Live Climb 500

De Technogym Excite Live climb 500 is de machine die niet kan missen in de jouw fitnessruimte. Verbrand maximale calorieën en ga voor de beste resultaten. Het toegankelijke ontwerp en de boeiende trainingsprogramma’s maken traplopen leuk en effectief op elk niveau.

Gemakkelijk en veilig

De treden herpositioneren zich automatisch terug naar 26,5 cm van de vloer aan het einde van elke training. De Excite Climb detecteert dat je opstapt, de interface wordt automatisch ingeschakeld en toont je trainingsmogelijkheden op de traploper. Door het ToeSmart design hoef je niet bang te zijn dat je tenen tussen de treden bekneld raken, ongeacht de schoenmaat. Je kan het volledige tredeoppervlak van 28 cm gebruiken en dit zorgt voor een comfortabele en veilige training. 

Drie beschikbare treden

Meer ruimte voor prestatie op de Technogym Excite Live Climb

Met de continu beschikbare drie treden voer je gemakkelijk complex voetenwerk en uitdagende programma’s uit. Ga voor maximale calorieverbranding en plezier tijdens je training. Voer verschillende oefeningen uit zoals:

  • Lunges
  • Jumping
  • Side hop
  • Single leg 
  • Skip 
  • Side step en nog veel meer 

Slimme voetsteunen

Stap even opzij

Technogym’s Smart Lateral Footrests maken de technogym excite climb nog veelzijdiger. Gebruik ze halverwege de training voor één-been-oefeningen. Of stap even opzij op één van de voetsteunen om een pauze te nemen.

Size matters

Door de afmetingen past deze stair climber in bijna elke ruimte en is uitnodigend voor iedereen om te gebruiken. Het benodigde vloeroppervlak van de Technogym Excite Climb is 130 x 70 cm

Next level training

Technogym Live is de nieuwe digitale gebruikersinterface die Excite-consoles ondersteunt.

Ontwikkelt om mensen te inspireren en beweging te omarmen als onderdeel van jouw dagelijks leven. Het helpt je om op een leuke en motiverende manier resultaten te behalen.

Routines

Elke Technogym programma bevat een verscheidenheid aan bewegingen en oefeningen. De intensiteit wordt automatisch ingesteld door de cardio apparatuur. Je ontvangt stapsgewijs begeleiding. Bijvoorbeeld per video, als u zich op het scherm voor routines bevindt, of via pop-upberichten, terwijl u geniet van het entertainment.

Outdoors

Geniet onder het traplopen van prachtige natuur en stedelijke landschappen. Droom weg op routes die u de hele wereld over brengen.

Entertainment

Bekijk uw favoriete Netflix-serie of tv-programma op het Unity scherm van de Technogym Excite Climb. Stel uw favoriete of YouTube-afspeellijst samen of blader door de meest populaire websites.

Specificaties

Afmetingen:

Lengte: 1300 mm

Breedte: 770 mm

Hoogte: 1890 mm

Gewicht: 190 kg

 

Neem contact op over product (oud)

 

 

Pagina's met vergelijkbare producten

Traplopers, Uncategorized, Cardio apparaten.