Diverse betaalmogelijkheden Nieuw en jong gebruikt Grote voorraad
Diverse betaalmogelijkheden
SALE

Technogym Excite Live Recline 500 Human Powered

Op zoek naar de nieuwste apparatuur van Technogym? Neem contact op voor meer informatie over de Excite Live Recline 500.

3.590,00 incl BTW
2.966,94 excl. btw

Direct leverbaar

Artikelnummer: DFDG4A0
Categorieën: Cardio apparaten, Hometrainers

Technogym Excite Live Recline 500 Human Powered

De Technogym Excite Live Recline Human Powered ligfiets is de perfecte keuze als u op zoek bent naar een matige cardio-activiteit. Ideaal voor mensen met mobiliteits- of gewichtsproblemen, maar ook erg populair bij mensen die liever wat rustiger willen trainen. Inclusief uitgebreid entertainment.

Aangenaam actief

Leun achterover op de Technogym Excite Live Recline 500 en ontspan want trainen is niet altijd een kwestie van hoge intensiteit. Kies een van de vele programma’s uit de bibliotheek die past bij uw doel. Alles aan Excite Live Recline van Technogym is ontworpen voor een comfortabele rit.

Ontworpen voor comfort

Technogym Excite Recline Human Powered is het meest toegankelijke cardio-apparaat ooit. Deze ligfiets is ontworpen voor uiterst comfortabel trainen. Dankzij de verstelbare rugleuning is het eenvoudig om uw ideale zitpositie te vinden. 

Brede doorloop

Excite Recline heeft een lage opstap en een brede doorloop. De steunbalken aan de zijkant van de interface zijn een extra hulp bij het zitten en opstaan na de training.

Verstelbare rugleuning

De opgevulde rugleuning ondersteunt uw rug en heeft vier vaste posities voor extra comfort. De gemakkelijk bereikbare gele verstelhendel op de Technogym Excite Recline maken het aanpassen van de zitting gemakkelijk.

FastTrack bedieningselementen

Vanuit uw comfortabele zitpositie plaatst u de handen op de hendels naast de zitting om gemakkelijk en veilig uw snelheid aan te passen tijdens het fietsen. Deze ligfiets is self powered. 

Technogym Live

Technogym Live is de nieuwe digitale gebruikersinterface die Excite-consoles ondersteunt. Ontwikkelt om mensen te inspireren en beweging te omarmen als onderdeel van uw dagelijks leven. Het helpt u om op een leuke en motiverende manier resultaten te behalen

Technogym krachtapparatuur bij Gym Warehouse

De Technogym Excite Recline is onderdeel van de Excite lijn van Technogym. Deze diverse lijn aan apparatuur biedt trainingen voor de verschillende spiergroepen. Bekijk naast de Excite Recline ook eens de Excite Bike of de Excite Run. Ontdek alle cardioapparatuur bij Gym Warehouse en bestel gemakkelijk online voor een scherpe prijs.

Bekijk de set aanbiedingen voor gereduceerde prijzen.

Specificaties:

Afmetingen:

Lengte: 1670 mm

Breedte: 600 mm

Hoogte: 1370  mm

Gewicht: 98 kg

Pagina's met vergelijkbare producten

Cardio apparaten, Hometrainers.