Diverse betaalmogelijkheden Nieuw en jong gebruikt Grote voorraad
Diverse betaalmogelijkheden

Technogym Excite Live

De nieuwe Excite Line maakt training leuker!

Technogym Live is de nieuwe software die de Excite consoles ondersteunen. Ontwikkelt om mensen te inspireren en beweging te omarmen als onderdeel van uw dagelijks leven. Het helpt u om op een leuke en motiverende manier resultaten te behalen. De Technogym Excite Live cardio lijn bestaat uit een breed aanbod van loopbanden, crosstrainers, hometrainers, traplopers en handfietsen.

Behaal jouw doelen

Technogym Live is een nieuwe digitale gebruikersinterface die mensen inspireert lichaamsbeweging te omarmen als onderdeel van hun dagelijkse leven. Zo behalen ze op een leuke en motiverende wijze resultaten.

Gepersonaliseerde training ervaring

Wil je maximaal plezier combineren met prestaties? Ga voor persoonlijke, door de trainer begeleide Sessions. Concentreer je je liever alleen op prestaties? Kies dan een van de vele snelle en effectieve routines met video- of pop-up berichtbegeleiding.

Een online trainer die je bijstaat

Kies je sessie uit de specifieke trainingssessies op basis van je persoonlijke doelen, en de virtuele trainer begeleidt je door een een-op-een training, met aanmoedigingen en suggesties voor het intensiteitsniveau, die je vrij kunt volgen of wijzigen.

Bovendien biedt de Excite Live lijn gebruikers de mogelijkheid om deel te nemen aan virtuele groepslessen en wedstrijden, waardoor ze gemotiveerd blijven en in contact komen met andere fitnessliefhebbers. Dit alles maakt de Excite Live lijn een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een verfrissende en uitdagende manier om in vorm te blijven.

Bekijk de Technogym Excite Live cardio apparatuur

technogym excite live run
Run
technogym excite live synchro
Synchro
technogym excite live bike side
Bike
technogym excite live top lunar grey
Top
technogym excite climb live lunar grey
Climb
technogym excite live vario lunar grey
Vario
technogym excite live recline
Recline

Stel uw vraag

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden

Veilig en snel betalen
Diverse betaalmogelijkheden

Van 09.00 tot 17.00
Tel: +31 (0)85 401 9828

Stuur een e-mail
info@gymwarehouse.nl

Stel je vraag direct
via het contactformulier.