Diverse betaalmogelijkheden Nieuw en jong gebruikt Grote voorraad
Diverse betaalmogelijkheden

Technogym Excite Recline 1000 TV – Ant/Black/Black

De Technogym Excite Recline is de perfecte ligfiets voor in uw gym of fitnessruimte – zolang de voorraad strekt

2.450,00 incl BTW
2.024,79 excl. btw

Direct leverbaar

Artikelnummer: CH05190250
Categorieën: Cardio apparaten, Hometrainers Tags: , , , ,

Technogym Excite Recline 1000 TV

De Technogym Excite Recline ligfiets is de perfecte keuze als u op zoek bent naar een matige cardio-activiteit. Ideaal voor mensen met mobiliteits- of gewichtsproblemen, maar ook erg populair bij mensen die liever wat rustiger willen trainen. Inclusief uitgebreid entertainment.

Aangenaam actief

Leun achterover op de Technogym Excite Recline 1000 tv en ontspan want trainen is niet altijd een kwestie van hoge intensiteit. Kies een van de vele programma’s uit de bibliotheek die past bij uw doel. En terwijl u uw benen aan het werk zet, kijkt u ondertussen uw favoriete tv-programma.

Ontworpen voor comfort

Technogym Excite Recline is het meest toegankelijke cardio-apparaat ooit. Deze ligfiets is ontworpen voor uiterst comfortabel trainen. Dankzij de verstelbare rugleuning is het eenvoudig om uw ideale zitpositie te vinden. 

Brede doorloop

Excite Recline 1000 heeft een lage opstap en een brede doorloop. De steunbalken aan de zijkant van de interface zijn een extra hulp bij het zitten en opstaan na de training.

Verstelbare rugleuning

De opgevulde rugleuning ondersteunt uw rug en heeft vier vaste posities voor extra comfort. De gemakkelijk bereikbare gele verstelhendel op de Technogym Excite Recline maken het aanpassen van de zitting gemakkelijk.

FastTrack bedieningselementen

Vanuit uw comfortabele zitpositie plaatst u de handen op de hendels naast de zitting om gemakkelijk en veilig uw snelheid aan te passen tijdens het fietsen.

Technogym krachtapparatuur bij Gym Warehouse

De Technogym Excite Recline 1000 tv is onderdeel van de Excite lijn van Technogym. Deze diverse lijn aan apparatuur biedt trainingen voor de verschillende spiergroepen. Bekijk naast de Excite Recline ook eens de Excite Bike of de Excite Run. Ontdek alle cardioapparatuur bij Gym Warehouse en bestel gemakkelijk online voor een scherpe prijs.

Bekijk de set aanbiedingen voor gereduceerde prijzen.

Specificaties:

Afmetingen:

Lengte: 1670 mm

Breedte: 600 mm

Hoogte: 1370  mm

Gewicht: 98 kg

Pagina's met vergelijkbare producten

Cardio apparaten, Hometrainers.