Diverse betaalmogelijkheden Nieuw en jong gebruikt Grote voorraad
Diverse betaalmogelijkheden

Technogym Excite Synchro 1000 Unity – Ant/Black/Black

De Technogym Excite Synchro 1000 biedt je een volledig verbonden cardio ervaring.

2.500,00 incl BTW
2.066,12 excl. btw

Direct leverbaar

Artikelnummer: DE583U16001468
Categorieën: Cardio apparaten, Crosstrainers Tags: , , , ,

De Excite collectie biedt je een volledig verbonden cardio ervaring. De ultramoderne UNITY  3.0 consoles bieden een persoonlijke mix van entertainment, nieuwe uitdagende trainingen en innovatieve functies die zijn ontworpen om op een leuke en gemakkelijke manier resultaten te leveren. De nieuwe kleuren voegen een stijlvolle touch toe aan de ruimte en zijn de perfecte oplossing voor faciliteiten die een unieke beleving willen bieden.

Soepel en stressvrij

Het Smooth Motion riem transmissie systeem zorgt voor een stille en vloeiende machine beweging die u helpt te ontspannen en u te concentreren op het gevoel dat de beweging u geeft.

Nieuwe ergonomisch handlebars

U kunt nu de handlebars aan de bovenkant vastpakken en effectievere duw- en trekbewegingen uitvoeren voor een betere aangrijping van het bovenlichaam.

Meerdere handsensoren

Zowel de hendels als de vaste handgrepen zijn uitgerust met handsensoren om de hartslag in alle trainingssituaties te bewaken.

Gepersonaliseerde gebruikerservaring

De Technogym Excite Synchro 1000 is uitgerust met de UNITY 3.0 console om een volledig boeiende en gevarieerde persoonlijke ervaring te bieden, rechtstreeks vanaf de console met touchscreen.

Fast Track Controls

Met de Fast Track Controls kunt u het weerstandsniveau wijzigen zonder uw handen van de hendles te halen of uw training te onderbreken.

Gewrichtsveilige beweging

Geniet van natuurlijke beweging zonder impact dankzij de achteraandrijving die zorgt voor een vloeiende elliptische baan. Het contact tussen je voeten en de pedalen blijft constant gedurende het hele bewegingsbereik, waardoor de gewrichten niet worden belast.

Nieuwe boeiende trainingen

Kies een van onze nieuwe intervaltraining trainingen. Verbrand meer calorieën met Cross Training voor meer variatie in oefeningen, of Hills voor een meer geleidelijke training. Wissel inspanning fasen af, wissel tussen zo hard mogelijk duwen en herstellen, met Hi-Low Blocks.

Technogym apparatuur bij Gym Warehouse

De Technogym Excite Synchro 1000 is onderdeel van de excite lijn van Technogym. Deze diverse lijn aan cardio biedt trainingen voor de verschillende spiergroepen. Bekijk naast de Synchro 1000 ook de Run 1000 . Ontdek alle cardioapparatuur bij Gym Warehouse en bestel gemakkelijk online voor een scherpe prijs.

Bekijk de set aanbiedingen voor gereduceerde prijzen.

Specificafies

Afmetingen

  • Afmetingen: (LxBxH) 204 x 70 x 160 cm
  • Gewicht: 150 kg

Pagina's met vergelijkbare producten

Cardio apparaten, Crosstrainers.