Diverse betaalmogelijkheden Nieuw en jong gebruikt Grote voorraad
Diverse betaalmogelijkheden

Technogym Selection Leg Curl Black

Technogym Selection Leg Curl helpt u om uw hamstringspieren op een veilige, effectieve manier vanuit een zittende positie te trainen

3.750,00 incl BTW
3.099,17 excl. btw

Uitverkocht

Artikelnummer: SS39190125
Categorieën: Krachtapparatuur, Single stations Tags: , , ,

Technogym Selection Leg Curl

Technogym Selection Leg Curl helpt u om uw hamstringspieren op een veilige, effectieve manier vanuit een zittende positie te trainen.

Compact ontwerp en comfort

Selection 700 is de perfecte keuze om een intuïtieve, veilige en effectieve trainingservaring te bieden. Het uitgebreide assortiment zeer compacte apparatuur past perfect in elke trainingsruimte en stelt nieuwe normen op het gebied van biomechanica, ergonomie, design en gebruiksgemak.

Anatomisch ontworpen

De anatomische vorm van het dijbeensteunkussen minimaliseert de druk op de knie. Ook de oefenpositie kan zittend worden aangepast – de Range of Motion (ROM) hendelknop past de starthoek aan vanuit de zittende positie.

Ergonomische Bioseat

De ergonomische zitting en rugleuning zijn anatomisch gevormd om de wervelkolom te ondersteunen en om gebruikers te helpen de juiste houding aan te nemen tijdens de training. Er zijn verschillende vullingsdichtheden gebruikt om de vorm van het lichaam het best aan te passen.

Bidon- en telefoonhouders

Maak u geen zorgen over uw persoonlijke spullen: bewaar uw bidon, telefoon en persoonlijke spullen in de daarvoor bestemde houders en geniet van uw training!

Nieuwe intelligente pen

De selectie van de belasting is voortaan veel eenvoudiger dankzij de nieuwe gewichtenblokpen met voorgespannen kabel die niet vastloopt tussen de gewichtenblokken. Er is een plaat van 2,5 kg geïntegreerd in de bovenzijde van het gewichtenblok om de belasting meer geleidelijk te verhogen.

Biomotion

Biomotion is een concept van Technogym waarbij afzonderlijke spieren en hun gedrag bij beweging zijn onderzocht. De uitkomsten hiervan zijn toegepast op de Selection apparatuur, waardoor deze de natuurlijke beweging van het lichaam reproduceren.

Physiocam

Deze functie zorgt voor een variabele weerstand tijdens de specifieke krachtcurve van de spiergroep die wordt getraind. Dit heeft als gevolg dat je constante weerstand voelt tijdens de hele oefening. De belasting waar de physiocam voor zorgt, is in lijn met de krachtcurve. De spieren zijn namelijk het zwakst aan het begin en einde van het bewegen en het sterkst in het midden. Alle gebruikers profiteren van deze functie, maar met name revaliderende patiënten.

Technogym krachtapparatuur bij Gym Warehouse

De Technogym Selection Pulldown is onderdeel van de Selection lijn van Technogym. Deze diverse lijn aan apparaten biedt trainingen voor de verschillende spiergroepen. Bekijk naast de Vertical Traction om rug te trainen ook eens de Selection Pulldown of de Selection Upperback. Naast rug ook borst trainen? Dan is de Selection Chest Press interessant. Ontdek alle krachtapparatuur bij Gym Warehouse en bestel gemakkelijk online voor een scherpe prijs.

  • Kleurstelling: Black – Black
  • Weightstack: Extra 45kg (80kg + 45kg = 125kg totaal)

Toestel is jong gebruikt.

Pagina's met vergelijkbare producten

Krachtapparatuur, Single stations.