Diverse betaalmogelijkheden Nieuw en jong gebruikt Grote voorraad
Diverse betaalmogelijkheden

Technogym Selection Pulldown Black

Zolang de voorraad strekt

3.750,00 incl BTW
3.099,17 excl. btw

Direct leverbaar

Artikelnummer: SS48190004
Categorieën: Krachtapparatuur, Single stations Tags: , , ,

Technogym Selection Pulldown

Technogym Selection Pulldown reproduceert een neerwaartse trekbeweging voor effectieve, veilige krachttraining van de rug- en armspieren – allemaal vanuit een comfortabele en ergonomische zittende positie. De Selection lijn bestaat uit compacte apparaten met een strak design die in iedere sportruimte passen.

Ergo aanpassing

De Technogym Selection Pulldown is een ergonomisch apparaat. Er zijn weinig instellingen die moeten worden aangepast voor een goede trainingspositie. Alle afstelknoppen zijn daarnaast gemakkelijk te bereiken en op dezelfde positie als andere Selection toestellen. Zo krijg je een comfortabele startpositie voor oefeningen en volledige controle over de beweging. Op deze manier kan je veilig en zorgeloos trainen.

Biomotion

Biomotion is een concept van Technogym waarbij afzonderlijke spieren en hun gedrag bij beweging zijn onderzocht. De uitkomsten hiervan zijn toegepast op de Selection apparatuur, waardoor deze de natuurlijke beweging van het lichaam reproduceren. Zo ook voor de Technogym Selection Pulldown.

Physiocam

Deze functie zorgt voor een variabele weerstand tijdens de specifieke krachtcurve van de spiergroep die wordt getraind. Dit heeft als gevolg dat je constante weerstand voelt tijdens de hele oefening. De belasting waar de physiocam voor zorgt, is in lijn met de krachtcurve. De spieren zijn namelijk het zwakst aan het begin en einde van het bewegen en het sterkst in het midden. Alle gebruikers profiteren van deze functie, maar met name revaliderende patiënten.

Technogym krachtapparatuur bij Gym Warehouse

De Technogym Selection Pulldown is onderdeel van de Selection lijn van Technogym. Deze diverse lijn aan apparaten biedt trainingen voor de verschillende spiergroepen. Bekijk naast de Pulldown om rug te trainen ook eens de Selection Vertical Traction of de Selection Upperback. Naast rug ook borst trainen? Dan is de Selection Chest Press interessant. Ontdek alle krachtapparatuur bij Gym Warehouse en bestel gemakkelijk online voor een scherpe prijs.

Bekijk de set aanbiedingen voor gereduceerde prijzen.

Kort gebruikt.

Pagina's met vergelijkbare producten

Krachtapparatuur, Single stations.