Diverse betaalmogelijkheden Nieuw en jong gebruikt Grote voorraad
Diverse betaalmogelijkheden
SALE

Technogym Selection Set (9) – nieuwste type apparatuur

9 apparaten van de nieuwste Selection lijn

25.500,00 excl. btw

1 × Technogym Selection Rotary Torso Black

Uitverkocht

3.187,50
1 × Technogym Selection Pulldown Black

Uitverkocht

3.187,50
1 × Technogym Selection Abdominal Crunch Black

Uitverkocht

3.187,50
3.187,50

Direct leverbaar

3.187,50
1 × Technogym Selection Leg Extension Black

Uitverkocht

3.187,50
1 × Technogym Selection Multi Hip Black

Uitverkocht

3.187,50
1 × Technogym Selection Vertical Traction Black

Uitverkocht

3.187,50

Uitverkocht


Categorieën: Combi sets, Technogym set

Technogym Selection set

Een complete Selection lijn met 9 apparaten van Technogym in het zwart.

Deze set bevat:

1x Leg Curl

1x Leg extension

1x Rotary Torso

1x Total Abdominal

1x Pulldown

1x Abdominal Crunch

1x Delts Machine

1x Multi Hip

1x Vertical Traction

 

De Selection lijn

Effectieve trainingen voor alle gebruikers. Slanke vormen gecombineerd met connectiviteit. Perfect afgestemde biomechanica. De nieuwe generatie krachtapparatuur is hier.

Natuurlijke beweging

De biomechanica van de Technogym Selection lijn is afgesteld op de kleinste details om de effectiviteit te maximaliseren. Selection biedt constante weerstand gedurende het volledige bewegingsbereik met een uitzonderlijk vloeiende beweging. Het materiaal en de vorm van de handgreep zorgen voor een verbeterde grip en contact. Het Physiocamsysteem varieert de weerstand volgens de natuurlijke krachtcurve.

Gebruiksvriendelijk

Weet u niet zeker waarvoor een toestel dient of hoe het werkt? Het plaatje geeft u alle nodige informatie op een duidelijke wijze en bevat ook een QR-code voor begeleiding en opvolging. Het Easy Start system, dient ook als spotter en reduceert inspanning aan het begin of aan het einde van de oefening. Extra neutrale handgrepen zorgen voor meer trainingsopties en ondersteunen gebruikers met beperkte schoudermobiliteit.

Volledige comfort

De rugleuningen van de Selection-toestellen zijn ontworpen met het oog op comfort, bieden ergonomische ondersteuning voor de rug en passen zich aan gebruikers van elke lengte aan. Plaats uw bidon, telefoon en persoonlijke spullen in de daarvoor bedoelde houders terwijl u traint. En met de handdoek bevestiging houdt u het toestel schoon en droog voor de volgende gebruiker.

Eenvoudig in gebruik

Als u nog nooit fitness heeft beoefend, kan krachtapparatuur in het begin wat intimiderend overkomen en weet u niet wat u moet doen. De visual flags op de Technogym Selection set wijzen u de correcte positie van uw lichaam. Alle verstelbare knoppen, hendels en pinnen hebben een duidelijk zichtbare gele kleur. De hoogteverstelling van de zitting verloopt zo stil, soepel en comfortabel als maar mogelijk is. Dit alles om u een zo fijn mogelijke ervaring te geven. 

Met Smart Pin

Hiermee kunt u de belasting geleidelijk verhogen door middel van een extra gewichtplaat die de helft van het gewicht is van de andere gewichtplaten in de stapel.

Pagina's met vergelijkbare producten

Combi sets, Technogym set.