Diverse betaalmogelijkheden Nieuw en jong gebruikt Grote voorraad
Diverse betaalmogelijkheden

Technogym Selection Vertical Traction Black

Nieuwste type Selection apparatuur. Bekijk de set aanbiedingen voor gereduceerde prijzen.

3.750,00 incl BTW
3.099,17 excl. btw

Uitverkocht

Artikelnummer: SS45200034
Categorieën: Krachtapparatuur, Single stations Tags: , , ,

Technogym Selection Vertical Traction

Technogym Selection Vertical Traction is ideaal voor het veilig kracht opbouwen van de grote rugspier en de armspieren vanuit een ergonomische zitpositie.

Connected strength

De Technogym Selection Vertical Traction bepaalt de gouden standaard op het gebied van biomechanica, ergonomie, design en gebruiksgemak. De optionele Unity Mini-console verandert in een virtuele coach die u door de oefeningen en training leidt met visuele feedback. Meer betrokkenheid dan ooit voor betere prestaties.

Maximale activatie en comfort

De twee armen hebben een onafhankelijke werking voor betere coördinatie en spieractivering. Het bewegingsvlak bevindt zich enigszins vóór de schouders om te zorgen voor een comfortabel bewegingstraject en om de schouders minder te belasten.

Comfortabele en correcte houding

De naar buiten gerichte positie met voetstarthendel biedt een eenvoudige toegang. De rugleuning garandeert een correcte houding en beweging.

Nieuwe Optimale Grip

Het nieuwe ontwerp en materiaal zorgen voor een betere grip voor elke grootte van hand, zodat u het contact kunt maximaliseren en u maximale kracht in alle comfort kunt produceren bij het uitvoeren van duw- en trekbewegingen.

Neutrale Grips

Ze zorgen voor maximale gebruiksveiligheid voor mensen met beperkte schoudermobiliteit, maar bieden ook meer variatie in de training.

Bidon- en telefoonhouders

Maak u geen zorgen over uw persoonlijke spullen: bewaar uw bidon, telefoon en persoonlijke spullen in de daarvoor bestemde houders en geniet van uw training!

Nieuwe intelligente pen

De selectie van de belasting is voortaan veel eenvoudiger dankzij de nieuwe gewichtenblokpen met voorgespannen kabel die niet vastloopt tussen de gewichtenblokken. Er is een plaat van 2,5 kg geïntegreerd in de bovenzijde van het gewichtenblok om de belasting meer geleidelijk te verhogen.

Biomotion

Biomotion is een concept van Technogym waarbij afzonderlijke spieren en hun gedrag bij beweging zijn onderzocht. De uitkomsten hiervan zijn toegepast op de Selection apparatuur, waardoor deze de natuurlijke beweging van het lichaam reproduceren.

Physiocam

Deze functie zorgt voor een variabele weerstand tijdens de specifieke krachtcurve van de spiergroep die wordt getraind. Dit heeft als gevolg dat je constante weerstand voelt tijdens de hele oefening. De belasting waar de physiocam voor zorgt, is in lijn met de krachtcurve. De spieren zijn namelijk het zwakst aan het begin en einde van het bewegen en het sterkst in het midden. Alle gebruikers profiteren van deze functie, maar met name revaliderende patiënten.

Technogym krachtapparatuur bij Gym Warehouse

De Technogym Selection Pulldown is onderdeel van de Selection lijn van Technogym. Deze diverse lijn aan apparaten biedt trainingen voor de verschillende spiergroepen. Bekijk naast de Vertical Traction om rug te trainen ook eens de Selection Pulldown of de Selection Upperback. Naast rug ook borst trainen? Dan is de Selection Chest Press interessant. Ontdek alle krachtapparatuur bij Gym Warehouse en bestel gemakkelijk online voor een scherpe prijs.

Kleurstelling: Black – Black

Weightstack: Extra 40kg (90kg + 40kg = 130kg totaal)

Toestel is jong gebruikt.

Pagina's met vergelijkbare producten

Krachtapparatuur, Single stations.