Diverse betaalmogelijkheden Nieuw en jong gebruikt Grote voorraad
Diverse betaalmogelijkheden

Technogym Skillmill Connect – Black

Elliptische loopband voor high intensity interval trainingen – Zolang de voorraad strekt

5.450,00 incl BTW
4.504,13 excl. btw

EAN: Artikelnummer: DJK03D18001932
Categorieën: Cardio apparaten, Loopband

Technogym Skillmill Connect 

Verhoog je snelheid, stofwisseling en activeer je bilspieren en hamstrings door af te wisselen tussen weerstandsvrij lopen en sleeduwen met weerstand. De Technogym Skillmill Connect is veel meer dan een gewone loopband. Deze loopband verbetert kracht, snelheid, conditie en behendigheid in een keer. En met de variable weerstand, haal je meer resultaten uit je training.

De HIIT-loopband

Meer snelheid dan ooit. Verhoogde stofwisseling. Maximale activatie van bilspieren en hamstrings. Allemaal dankzij Multidrive Technology™ met magnetische weerstand in 11 niveaus, gecombineerd met dubbele handgrepen.

Op de Technogym Skillmill Connect voer je de fundamentele bewegingen en oefeningen uit die de vaardigheden van je fysieke fitheid en atletische prestaties bepalen: Kracht, Snelheid, Uithoudingsvermogen en Behendigheid.

Ontworpen voor afwisselende trainingen

Niet-gemotoriseerde riem

Technogym Skillmill Connect gaat net zo snel als jij. Versnel door naar voren te bewegen, ga langzamer door naar achteren te bewegen.

Duale handgrepen

De verschillende posities van de handgrepen maken hoge en lage duwbewegingen mogelijk, altijd met de juiste houding. Hierdoor maximaliseer je spieractivatie en trainingsvariatie.

Prestatiemonitoring

De intuïtieve on-board-console (beschikbaar op Technogym Skillmill Connect- en Console-versies) geeft je alle essentiële trainingsgegevens.

Optionele accessoirekit

De banden, handgrepen en heupgordel zorgen voor een grotere verscheidenheid aan duw- en trekoefeningen.

Geïntegreerde telefoonhouder

Zet je telefoon stabiel voor je neer om de trainingsvideo’s te bekijken terwijl je traint.

Altijd alle data bij de hand

De ingebouwde console toont alle gegevens die je nodig hebt om je prestaties (in één oogopslag) te volgen, ongeacht je lichaamshouding. Bekijk wattage, het weerstandsniveau, de snelheid, afstand en volg je hartslag via bluetooth-apparaten op de Technogym Skillmill.

Technogym apparatuur bij Gym Warehouse

De Technogym Skillmill Connect is onderdeel van de Skill lijn van Technogym. Deze diverse lijn aan cardio biedt trainingen voor de verschillende spiergroepen. Bekijk naast de Skillmill ook de Skillbike . Ontdek alle cardioapparatuur bij Gym Warehouse en bestel gemakkelijk online voor een scherpe prijs.

Bekijk de set aanbiedingen voor gereduceerde prijzen. 

Specificaties

  • Lengte: 191 cm
  • Breedte: 89 cm
  • Hoogte: 154 cm
  • Gewicht: 180 kg
  • Staat: Gebruikt

Pagina's met vergelijkbare producten

Cardio apparaten, Loopband.