Diverse betaalmogelijkheden Nieuw en jong gebruikt Grote voorraad
Diverse betaalmogelijkheden

Technogym Universe

Het nieuwe modulaire Universe kracht systeem maakt training leuker!

Technogym Universe is het nieuwe modulaire functionele krachtsysteem van Technogym. Ontwikkeld volgens de directe specificaties van de beste coaches op het gebied van kracht en conditie en functionele training, is gemaakt om gebruikers een ongekende verscheidenheid aan trainingsmogelijkheden, weerstand en digitale trainingsinhoud te bieden.
Gebruikers kunnen trainen met een altijd nieuwe en altijd gevarieerde training om hun lichaam op de meest complete en geïntegreerde manier te trainen. Dankzij zeven verschillende weerstandstypes (van gewichten tot kabel, gecontroleerde inertie, magnetisch, lichaamsgewicht, elastisch en isoinertieel) stimuleert het de spieren op eindeloze manieren om gebruikers klaar te stomen om verschillende uitdagingen aan te gaan en de prestaties in dezelfde tijd te optimaliseren.

Multi resistance


Maximaliseer de resultaten door te trainen met verschillende soorten weerstanden die een functionele krachttraining van een hoger niveau bieden met volledige spierbetrokkenheid.

Superieure ergonomie en duurzaamheid


Alle fabricagematerialen en -processen zijn ontworpen om operators en gebruikers van faciliteiten de veiligste producten te bieden.

Snelle aanpassingen


Gebruikers kunnen elk station transformeren en aanpassen aan verschillende typen
van oefeningen en bewegingen in een mum van tijd.

Technogym Universe: Ruimtebesparend

Dankzij de optimale opstelling van de modules kunnen meerdere gebruikers hun hele spiergroep trainen in een zeer kleine ruimte.

Bekijk de verschillende Technogym Universe mogelijkheden

Universe Wall 6 Double Rack
Universe Wall 6 Circuit
Universe Wall 4 Circuit
Universe Wall 4 DAP
Universe Wall 3 Storage
Universe Wall 1
Technogym Universe

Stel uw vraag

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden