Diverse betaalmogelijkheden Nieuw en jong gebruikt Grote voorraad
Diverse betaalmogelijkheden

Uw apparatuur doneren?

Nederland is één van de rijkste landen ter wereld. Toch groeien ruim 423.000 kinderen op in een gezin dat moet rondkomen van het bestaansminimum. Dat is maar liefst 1 op de 8 kinderen en zelfs 1 op de 4 in de steden. Veel kinderen uit deze groep missen de kans om te kunnen sporten.

Doneer uw gebruikte fitnessapparatuur en help kinderen aan een duurzame sportkans.

In samenwerking met IT4Kids zamelen wij gebruikte en afgeschreven fitnessapparatuur in en schenkt, namens de donateur, de waarde hiervan aan projecten van goede doelen die kinderen een (sport)kans geven die dat om financiële of fysieke beperkingen niet kunnen. IT4Kids werkt samen met goede doelen Schooljudo, Dirk Kuyt Foundation, FC Utrecht Maatschappelijk, Jeugdfonds Sport & Cultuur, de Mentelity Foundation, N.E.C. Maatschappelijk, de Sven Kramer Academy, de Esther Vergeer Foundation en het Wilhelmina Kinderziekenhuis.

Stichting IT4Kids is een Erkend Goed doel en voldoen aan strenge kwaliteitseisen.

Wilt u uw fitnessapparatuur doneren? Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op. We maken een inschatting van de waarde van uw fitnessapparatuur.

Uw fitnessapparatuur krijgt op een milieuvriendelijke manier een tweede leven of waardevolle onderdelen worden hergebruikt.

Is uw fitnessapparatuur niet geschikt voor ‘refurbishing’? Dan wordt deze milieuvriendelijk gerecycled volgens wet en regelgeving. Dit hele proces reduceert de CO2-uitstoot.

De waarde van uw donatie gaat naar projecten van goede doelen waarmee IT4Kids mee samenwerkt. En u draagt bij aan een duurzame sportkans voor kinderen.