Meestgestelde vragen

Welke merken biedt Gymwarehouse aan?
Gymwarehouse biedt op het moment de merken Lifemaxx, Technogym, Lifefitness en Bootybuilder aan
Hoelang duurt het voor ik mijn bestelling binnen heb?
Gymwarehouse zal de bestelling zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 30 dagen uitvoeren, tenzij u akkoord bent gegaan met een langere leveringstermijn. Indien de bezorging vertraging ondervindt, of als een bestelling niet kan worden uitgevoerd, ontvangt u hiervan uiterlijk 30 dagen nadat u de bestelling geplaatst heeft bericht. U heeft in dat geval het recht om de overeenkomst zonder kosten te ontbinden. Bekijk onze Levering
Welke betaalmethoden worden aanvaard?
De betaalmethoden die wij accepteren zijn iDeal, Apple Pay, Mastercard, Maestro, Visa Bancontact, Bankoverschrijving, Amex en u kunt pinnen op locatie.
Met wie kan ik contact opnemen bij vragen?
Bij vragen kunt u contact opnemen via info@gymwarehouse.nl of telefonisch via  31 (0)85 401 9828
Kan ik mijn bestelling annuleren of retourneren?
Gebruikte apparatuur kan niet retour worden gestuurd. Bekijk ons Ruilen en retourneren, wel heeft u het recht om binnen 14 dagen na het plaatsen van de bestelling, te annuleren door contact met ons op te nemen.
Zit er garantie op de apparatuur?
Gymwarehouse verkoopt used artikelen in principe “as is” zonder garantie tenzij overeengekomen is de apparatuur te refurbishen. Mocht er iets stuk zijn of gaan dan zullen we uiteraard proberen dit samen met u op te lossen.
Wat houdt de huurconstructie van Gymwarehouse in?
Het huurcontract is op basis van een periode van 36 of 48 maanden. Afwijkende periodes zijn altijd bespreekbaar. Voor bedragen tot €100 per week kunnen we al een kleine gym inrichten.
Kan mijn toestel ook op een verdieping worden geleverd?
Ja. Leveringen van groot fitnessapparatuur zijn mogelijk op een verdieping tegen een meerprijs die afhankelijk is van de situatie ter plekke. Wij voeren deze zelf uit of in samenwerking met een externe partij.
Installeren jullie de toestellen ook?
Ja. Installatie is bij Gymwarehouse mogelijk tegen een meerprijs die afhankelijk is van de situatie.

Andere vraag?

Staat je vraag niet tussen onze meestgestelde vragen? Neem contact met ons op. We staan je graag te woord.

Neem contact op