Onze missie

Je bent bij ons op de juiste plek wanneer je verantwoord wilt investeren in goede apparatuur en daarvoor niet teveel wilt betalen.

Wij bij Gym Warehouse zetten ons in om fitnessapparatuur een tweede leven te geven en zo mee te werken aan een circulaire economie.

Waarom we het doen

Wij zijn een jong bedrijf met professionals die al vele jaren werkzaam zijn in de fitnessbranche. Ons hart gaat sneller kloppen van een goed ingerichte gym, die ervoor zorgt dat iedereen op een duurzame manier fit kan worden.

In een wereld waar sustainability steeds belangrijker wordt, willen wij graag ons steentje bijdragen in het minimaliseren van het grondstofverbruik.

Wij willen er graag met jou voor zorgen dat de fitnessindustrie vriendelijker is voor het milieu en betaalbaarder voor jou. Je kan ons altijd bereiken voor vragen of advies, wij luisteren echt! Benieuwd naar het assortiment of op zoek naar een bepaald apparaat? Neem dan gerust contact met ons op.

Het Gym Warehouse Team

Piet Varkevisser

Superman

Katarzyna Musial

Wonder Woman

Ryan Huijboom

Iron Man

Klantcases

Bij Gym Warehouse zijn we trots op de resultaten die we hebben behaald voor onze klanten! Of je nu een fysiotherapeut, fitnessondernemer of personal trainer bent, wij hebben de perfecte oplossing voor jouw fitnessruimte. Wij kunnen ook een complete bedrijfsgym voor jou verzorgen!