Diverse betaalmogelijkheden Nieuw en jong gebruikt Grote voorraad
Diverse betaalmogelijkheden

Inkoop service

Gym Warehouse is constant op zoek naar goede kwaliteit fitnessapparatuur. Wij bieden een voordelige inkoopservice. Wilt u uw professionele fitnessproducten verkopen, of wilt u verandering in uw sportschoolinrichting en deels inruilen?  Dan maken wij graag een offerte voor de inkoop van uw fitnessapparatuur.

We doen er alles aan om de best mogelijke apparatuur voor onze klanten te garanderen. Daarom streven we ernaar nauw samen te werken met potentiële leveranciers zoals u uit het hele land door een complete terugkoopservice voor commerciële fitnessapparatuur aan te bieden.

Mocht u interesse hebben in het verkopen van uw fitnessapparatuur kunt u ons bellen, een mail sturen via  of door onderstaand contactformulier in te vullen.
Om u een concreet voorstel te kunnen doen zien wij graag een aantal zaken vermeld worden:

  • Foto’s van de toestellen
  • Om hoeveel toestellen gaat het?
  • Wat is het merk van de toestellen?
  • Wat is het type toestel?
  • Ouderdom / jaar van installatie
  • Informatie over de locatie; adres, verdieping, breedte smalste doorgang.

Wij bieden altijd meer en houden de apparatuur dicht bij huis!
Stuur ons uw concurrerende offerte en zie ons tegenbod tegemoet.

In combinatie met stichting IT4Kids zijn wij het initiatief Fit4Kids gestart. U kunt uw gebruikte fitnessapparatuur ook doneren om op die manier kinderen een duurzame sportkans te gunnen. U bepaalt zelf welk deel van de opbrengst er gedoneerd wordt, en u kunt ook uit andere goede doelen kiezen.

Fit4Kids zamelt gebruikte en afgeschreven fitnessapparatuur in en schenkt, namens de donateur, de waarde hiervan aan projecten van goede doelen om kinderen die dat door financiële of fysieke beperkingen niet kunnen, toch een unieke kans te geven om lekker te sporten.

Inkoopformulier

"*" geeft vereiste velden aan

DD slash MM slash JJJJ
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 64 MB.
    roll out en roll in
    Roll out en roll in