Diverse betaalmogelijkheden Nieuw en jong gebruikt Grote voorraad
Diverse betaalmogelijkheden

Loopband

1–16 van 29 producten


Loopband kopen?

Een loopband zorgt ervoor dat je ongeacht het weer altijd kunt wandelen. Handig voor iedereen die graag regelmatig wil bewegen, maar er niet van houdt dit in koud of regenachtig weer te doen. Daarnaast kun je op een loopband eenvoudig sporten terwijl je naar een tv-serie of een streamingsdienst kijkt. Ook dit maakt het gebruik van een loopband prettig voor mensen die van afwisseling houden tijdens het lopen. Maar een loopband kent meer voordelen, zo kun je bij de meeste banden een hellingshoek instellen waardoor je de training intensiveert. Door de opties op het apparaat kun je de wandeling of hardloopsessie precies zo uitdagend maken als je wil en dit is ideaal voor iedereen die zijn conditie wil meten of opbouwen. Zodra je buiten gaat wandelen of rennen heb je altijd te maken met wisselende omstandigheden en door te kiezen voor een loopband heb je hier niet meer mee te maken. Dit zorgt ervoor dat je precies je vooruitgang en prestaties kunt meten.

Elektrische loopband

Loopbanden zijn er in allerlei variaties, van eenvoudige loopbanden tot elektrische loopbanden met allerlei technische snufjes. Bij ons vind je allerlei type loopbanden, zowel die aangedreven worden door je eigen loopbewegingen als elektronische banden met diverse opties. Zet voor jezelf op een rijtje wat je belangrijk vindt en waar je behoefte aan hebt om een weloverwogen keuze te maken. Je kunt altijd terecht bij onze experts als je vragen hebt of advies wil over welke treadmill het best bij je sportieve wensen past.

Wanneer je alleen wil wandelen, kun je met een andere loopband uit de voeten dan wanneer je graag hardloopt of een steile helling wil beklimmen. Onze medewerkers weten precies welk apparaat het beste aansluit bij je wensen.

Loopband of treadmill

Een loopband wordt ook wel treadmill genoemd.

Goedkoop en goed

Zodra je op zoek bent naar een professionele treadmill kom je er waarschijnlijk al snel achter dat hier een aardig prijskaartje aanhangt. Gym Warehouse onderscheidt zich door kwalitatieve apparatuur aan te bieden voor een lagere prijs. Dit kunnen we doen doordat we tweedehands apparatuur verkopen. Helemaal gecontroleerd en nagelopen waardoor je er nog jaren gebruik van kunt maken. Is de prijs alsnog te hoog? Dan kun je de meeste apparatuur ook huren, zo wordt die professionele treadmill misschien toch bereikbaar voor je. Want het is onze droom om professioneel sporten voor iedereen toegankelijk te maken. Want als iedereen regelmatig sport, verbetert dit de algehele gezondheid en neemt de levensverwachting toe.

Loopbanden voor thuis

Ben je op zoek naar een loopband voor thuis? Kijk dan goed naar de afmetingen. Een loopband is een vrij groot cardio apparaat en moet thuis wel passen. Heb je een passende maat gevonden, dan zul je hier jaren plezier aan beleven en je gezondheid en conditie een boost geven. Wandelen is namelijk één van de gezondste activiteiten, het is goed voor hart en bloedvaten en is daarnaast ook goed voor je mentale welzijn. Een investering in een loopband is dus een investering in jezelf. Wil je niet alleen wandelen, maar ook hardlopen? Bekijk dan of de band alle opties heeft die je wenst om het hardlopen thuis tot een succes te maken. Wil je hier graag advies bij, schroom dan niet om contact op te nemen met ons personeel.

Gebruikte loopbanden

Gym Warehouse biedt de consument professionele sportapparatuur aan voor een lagere prijs. Dit kunnen we doen omdat wij gebruikte apparatuur verkopen die uitgebreid gecheckt is. Op deze manier verduurzamen we de sportindustrie en maken we professionele sportapparatuur bereikbaar voor een groter publiek. Heb je interesse in een gebruikte loopband? Bekijk dan ons actuele aanbod of neem contact op met één van onze medewerkers. Ze adviseren je graag bij het maken van een keuze als je twijfelt tussen verschillende loopbanden.

Terug naar producten

Veilig en snel betalen
Diverse betaalmogelijkheden

Van 09.00 tot 17.00
Tel: +31 (0)85 401 9828

Stuur een e-mail
info@gymwarehouse.nl

Stel je vraag direct
via het contactformulier.