Diverse betaalmogelijkheden Nieuw en jong gebruikt Grote voorraad
Diverse betaalmogelijkheden

Traplopers

Traplopers gebruik je bij cardiofitness en het zijn ideale apparaten om je conditie mee op te bouwen. Je gebruikt namelijk vrijwel al je spieren als je aan het trainen bent op een traploper en je de hendels goed vasthoudt. Je benen en glutes worden het zwaarst belast, maar ook de rest van je lichaam moet werken. Een ideaal cardio apparaat dus om mee af te vallen. Je kunt zelf bepalen hoe hard en snel je loopt op het apparaat, het is dus aan jou om te bepalen hoe intensief je de training wil maken. Bij cardiofitness ligt de focus op langdurige training, dus daag jezelf niet teveel uit als je het lang vol wil houden. Traplopers zijn ook wel bekend als climb, stairmaster, climbmill of climber.

Tweedehands traplopers

Ben je van plan om een traploper aan te schaffen? Dan kom je er waarschijnlijk al snel achter dat een nieuwe traploper erg prijzig is. Het is nergens voor nodig om zoveel geld uit te geven: als je voor tweedehands kiest, heb je een net zo goed apparaat, maar ben je wel een stuk minder geld kwijt. Daarnaast draag je zo je steentje bij aan een duurzame fitnessindustrie.

Tweedehands traplopers zijn populair. Bij ons vind je professionele apparaten die compleet zijn nagelopen, maar een stuk voordeliger zijn dan hun nieuwe broertjes en zusjes. Doordat wij alleen kwalitatieve tweedehands traplopers verkopen, kun je hier gegarandeerd jaren mee vooruit. Bekijk snel welk apparaat het beste aansluit bij je persoonlijke wensen en schaf tegen een voordelige prijs een tweedehandse traploper aan.

Traplopers vergelijken

Om erachter te komen welke traploper het beste bij je past, is het handig om verschillende apparaten te vergelijken. Bij Gym Warehouse kan dit eenvoudig. Je kunt sorteren op prijs, populariteit of op welk apparaat het nieuwste is. Zo kun je snel zien wat de beste traploper is binnen je budget. Twijfel je nog maar wil je ook weer niet dat je favoriet aan je neus voorbijgaat? Dan kun je altijd een apparaat reserveren. Neem contact met ons op voor meer informatie of uitleg over de traploper die je op het oog hebt.

Welke is het beste?

Welke traploper het beste is, hangt helemaal af van je persoonlijke voorkeuren. Wil je van alles kunnen meten, dan zal een apparaat met allerlei technische snufjes je voorkeur hebben. Vind je de training zelf het belangrijkste? Dan kun je met elk apparaat uit de voeten en kun je vooral letten op de prijs. Bij ons vind je alleen maar kwalitatieve cardio apparaten, dus voor welk apparaat je ook gaat: je kunt er jaren mee vooruit. Let wel altijd op de afmetingen, traplopers zijn vrij grote apparaten en ze moeten natuurlijk wel passen op de plek waar je de gym wilt inrichten. Heb je vragen over een specifiek apparaat? Neem dan contact op met één van onze experts, zij kunnen je meer vertellen over de traploper die je op het oog hebt.

Voordelig kopen

Voordelig een traploper kopen doe je bij Gym Warehouse. Wij zijn toonaangevend in de branche als het gaat om kwalitatieve, tweedehands fitness en cardio apparatuur. Bij ons vind je de beste apparaten voor de beste prijs. Vergelijk eenvoudig en sorteer op de criteria die je belangrijk vindt om snel te zien welke traploper past bij je persoonlijke voorkeuren. Heb je de traploper gevonden die voldoet aan al je wensen, maar is de prijs te hoog? Informeer dan naar de mogelijkheden, want je kunt bij ons niet alleen apparatuur kopen, maar ook huren. We doen er alles aan om iedereen toegang te geven tot kwalitatieve fitness apparatuur en werken mee aan een duurzame sportindustrie. Neem contact met ons op en kom er snel achter of één van die traplopers binnenkort bij je thuis staat.

Terug naar producten