Diverse betaalmogelijkheden Nieuw en jong gebruikt Grote voorraad
Diverse betaalmogelijkheden

Rogue Echo Bike V3.0

De Rogue Echo Bike biedt het allemaal: robuust staal, nauwkeurige technologie en flexibele aanpassingsmogelijkheden. Het resultaat is een stevige en onverwoestbare airbike.

961,95 incl BTW
795,00 excl. btw

Artikelnummer: EU-IP0895
Categorieën: Handfietsen, Cardio apparaten, Crosstrainers, Hometrainers Tag:

Rogue Echo Bike v3.0

Maximale stabiliteit en een soepel rijgevoel

De gepatenteerde Rogue Echo Bike 3.0 weegt 56 kg en staat zo stevig als een huis. Dankzij de robuuste stalen constructie blijft de fiets zo stabiel dat die ook tijdens de zwaarste krachtinspanningen niet gaat wiebelen of schuiven. Daarnaast draait de ventilator heel soepel, wat een regelmatig rijgevoel oplevert. We hebben voor nog meer stabiliteit flexibele rubberen voetjes aan de fiets toegevoegd, die zich naar de vloer vormen en niet schuiven. Zo blijft de fiets ook goed staan op een hellende ondergrond.

LCD-console – Nu compatibel met Bluetooth/ANT+

Het bevestigde LCD-scherm is 12,7cm breed en 20 cm hoog en levert haarscherp, contrastrijk beeld. Je hebt keuze uit allerlei modi, zoals 20/10, 10/20 of een intervalprogramma dat je zelf instelt. Je kunt een specifiek doel instellen (bijvoorbeeld op basis van een bepaalde tijdsduur, afstand of calorieënaantal – op het scherm werk je naar dat doel toe) en je hartslag wordt bijgehouden. Let wel: voor dat laatste heb je een hartslagzender nodig – die is niet bij de fiets inbegrepen. Het scherm werkt met 4 AA-batterijen, die wél zijn meegeleverd. De console is compatibel met Bluetooth/ANT+, zodat gebruikers verbinding kunnen maken met hun favoriete fietsapps.

Onverwoestbaar

De Rogue Echo Bike is gemaakt van stevig staal met een zwarte, getextureerde poedercoating. Het zachte zadel kun je in 11 hoogtestanden en 5 standen voor voor/achter verstellen. De rubberen handgrepen hebben een diameter van 3,8cm en zijn rechtstreeks aan de fiets vastgelast. Dat levert maximale steun en stevigheid op. De fiets is verder voorzien van een stalen opstapje en pedalen, met gekartelde assen van 11,4 cm lang. De ventilator heeft stalen schoepen en is aan een aandrijfriem gekoppeld. Als update voor versie 3.0 hebben we bovendien de knop voor het afstellen van het zadel verplaatst naar de achterkant van het zadel, om te voorkomen dat losse kleding erachter blijft hangen wanneer de gebruiker op of van de fiets stapt.

Gemakkelijk te verplaatsen en monteren

De Rogue Echo Bike wordt niet kant-en-klaar geleverd, dus je moet ‘m eerst monteren. Gelukkig is dat een fluitje van een cent, want al het gereedschap, het montagebeslag en een duidelijke handleiding zitten er standaard bij inbegrepen. Als de fiets eenmaal staat, staat hij ook als een huis. Daarom hebben we aan de voorkant twee 2,5 cm brede wieltjes van polyurethaan toegevoegd. Zo kun je de fiets gemakkelijk verplaatsen of aan de kant zetten.

Ideaal voor een intensieve workout

Of je nu thuis traint of een grote sportschool runt, de Rogue Echo Bike vormt een hoogwaardige uitbreiding op het aanbod aan goede cardioapparaten op de markt.

Specificaties:

  • Lengte: 140 cm
  • Breedte: 75 cm
  • Hoogte: 132 cm
  • Gewicht: 56 kg
  • Max gebruiker gewicht: 150 kg

 

Neem contact op over product

Voor meer informatie over dit product vul uw gegevens in en we nemen zo spoedig als mogelijk is contact op. Team Gym Warehouse

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Heb je een vraag voor ons? Stel hem gerust.

 

Pagina's met vergelijkbare producten

Handfietsen, Cardio apparaten, Crosstrainers, Hometrainers.