Diverse betaalmogelijkheden Nieuw en jong gebruikt Grote voorraad
Diverse betaalmogelijkheden

Technogym Selection Leg Press Clear Cover/Grey

De Selection Leg Press is speciaal ontworpen om de benen te trainen vanuit een comfortabele en ergonomische zitting.

3.325,00 incl BTW
2.747,93 excl. btw

Uitverkocht

Artikelnummer: M95107000196
Categorieën: Krachtapparatuur, Single stations Tags: , , ,

Technogym Selection Leg Press 

Leg Press is speciaal ontworpen om de benen te trainen vanuit een comfortabele en ergonomische zitting. De Technogym Selection Leg Press bevat een voorgevormde stoel, rugleuning en dubbele grepen en is ontworpen voor zowel beginners als gevorderde gebruikers.

Comfortabel en direct gevoel

Leg Press is gebouwd om een ​​direct gevoel te geven, en de nok in het voetplatform optimaliseert het weerstandsprofiel. De schokdempers vertragen de stoel geleidelijk aan het einde van het mogelijke bewegingsbereik, waardoor de training effectief, comfortabel en veilig wordt.

De grote voetsteun zorgt voor meer variatie in oefeningen. Het versterkte gebied zorgt ervoor dat je kuitoefeningen ook perfect kan uitvoeren.

Simpele set up

Dankzij de innovatieve functies en instellingen – extreem zichtbaar gemaakt door de gele kleurcodering – zullen zelfs nieuwe gebruikers ze onmiddellijk herkennen en zelf hun persoonlijke instellingen kunnen instellen.

Met opbergruimte voor telefoon, handdoek en waterfles tijdens de trainning. 

De Selection lijn

Selection is de perfecte keuze om een ​​intuïtieve, veilige en effectieve trainingservaring te bieden. Het uitgebreide assortiment zeer compacte apparatuur past perfect in elke trainingsruimte en stelt nieuwe normen op het gebied van biomechanica, ergonomie, design en gebruiksgemak.

Technogym apparatuur bij Gym Warehouse

De Technogym Selection Leg Press is onderdeel van de Selection lijn van Technogym. Deze diverse lijn aan  krachtapparaten biedt trainingen voor de verschillende spiergroepen. Bekijk naast de leg press ook eens de Selection Leg Curl of de Selection Vertical Traction. Ontdek alle cardioapparatuur bij Gym Warehouse en bestel gemakkelijk online voor een scherpe prijs.

Bekijk de set aanbiedingen voor gereduceerde prijzen.

Pagina's met vergelijkbare producten

Krachtapparatuur, Single stations.